Egyesek hogy tudják meginni a kávét feketén? Én tejjel cukorral és tejszínhabbal tudom csak. De eleve nem vok oda a kávéjért.
Én általában feketén iszom. Néha rakok bele egy kis cukrot, de a tej szerintem nagyon elrontja. Nagyon szeretem a kávé ízét, néha kávébabot is szoktam rágcsálni. De hát ízlések és pofonok. Én a tejes-cukros-tejszínhabos kávét nem szeretem.
18/L
Kávézni nem kötelező!
Fura forma vagy, érdekes hogy két mondatot le tudsz írni, és a harmadiknál leszel buta...
Éljenek a trollok!
Hogy igyák,hupililán?
Hát még írni sem tudsz,ember!
:)
Én a sörrel vagyok így; soha nem fogom elfogadni, hogy nem tetteti minden egyes ember, hogy szereti, hanem önszántukból isszák, és jól is esik nekik.
Az emberi ízlés furcsa tud lenni...
Mert egyeseknek más az ízlése, mint a tied. Most erre mit lehet válaszolni, milyen magyarázatot adjak? :D
Én is feketén iszom, se cukor, se tej, és imádom. Nyilván finom, őrölt kávét iszok így, egy automatás löttybe nekem is kell cukor.
Ja, és a sör ízét is szeretem, nekem ízlik a kesernyés íze. Viszont a keserű likőröket már nem bírom.
Szóval ez az egyéni ízlés kérdése :)
Négy alap íz van:
Sós- édes - savanyú- keserű
Valaki a keserűt is szereti.
Én pl a kávét sok tejjel iszom mert nekem úgy jobban hat, meg van is értelme.
A sörnek meg odáig vagyok az ízéért.
Semmi nem üdít jobban...
Én a pálinkát gyűlölöm mert nem érzem az ízét, van olyan ásványvíz amit nem tudok lenyelni szintén az íze miatt, és az erős sem az erősségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!