Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan munkatársad aki...

Van olyan munkatársad aki egyben tényleg jó barátod is?

Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, munkahelyen sosem sikerült ilyen kapcsolatokat kialakítanom eddig, kedvelnek általában, de csak 24 vagyok, eddig ahol megfordultam mindenhol minimum 5 évvel idősebbek voltak nálam. A másik, hogy normál esetben az embereknek megvan a szükséges kapcsolati hálója 25 éves korukig, így nem feltétlen érzik azt, hogy munkahelyen több kéne egy jó kollegiális viszonynál. Én sajnos introvertált vagyok, ha ismerkedni tudok valakivel, akkor kicsit "tolakodó" szoktam lenni, mert így gyorsan kiderülnek dolgok. 😂 Egyetemistaként lett egy barátnőm, illetve több csoport tagja voltam. Mindig én voltam a fura lány, nem nézek, nem olvasok olyan dolgokat, mint azok, akikkel ismerkedtem (korombeliek). Nem tudtam átadni nekik semmi értéket, amivel azonosulni tudtak volna, viszont kritikát azt kaptam, ami jogos volt. Nem lettünk barátok, egy darabig összejártunk, egy idő után nem hívtak, végül még a közös messenger csoportokból is kiraktak, vagy önszántamból léptem ki én.

Nem vagyok népszerű, párom se volt soha, a jelenlegi munkahelyemen nem is lesz lehetőség ilyesmire, úgyhogy Covid után vagy összeszedek valami hobbit, vagy nem tudom, hogy találok valakit. 🤔

De előbb mindenképp elmegyek egy terapeutához, hátha találunk valami okot, amiért nincs szerencsém ezen a téren, mert csak a negatív tulajdonságaim alapján nem kéne ez legyen. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai.

2020. okt. 31. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja és nő vagyok, általában olyan emberekkel barátkozom, akiket hasonlóan kiközösítettek mindenhonnan.

Én nem hiszek az ilyesmiben, de szűz jegyben születtem, valamint INFP vagyok, hát a leírások alapján nem csodálom, miért nem vagyok népszerű, nem éppen rugalmas dolog, ha az ember személyisége a saját értékrendje köré szerveződik, amivel értelemszerűen nem sokan fognak egyetérteni. Persze van, aki ezzel vallást hoz létre, követőket gyűjt maga köré, de hát az ritka. XD

Mellesleg gyanús, hogy figyelemzavarom van, egy volt ismerős javasolta, hogy vizsgáltassam ki magam, mert bizonyos gyógyszerekkel sokat javulhatna az állapotom. Egyelőre jó lesz nekem a pszichológus. :D

2020. okt. 31. 19:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kettő is van, ill. még néhány, akivel jól elvagyok. Mondjuk ebben szerepet játszik az is, hogy nálunk sok a korombeli. 35/F
2020. nov. 20. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:
39%
Volt/van. De ez ennyire nem egyszerű. Ahol ki lehet tűnni a tömegből, és azt még jutalmazzák is, közben meg lehordják az alul teljesítőt, ott nincsenek barátok, csak érdekek. Ilyen a legtöbb munkahely. Ahonnét nem lehet előrébb lépni, és nem is akarnak (vagy képtelenek) az emberek, ott "örök" barátságok születnek... Ilyen volt a katonaság.
2021. febr. 28. 21:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Introvertáltként nagyon nehezen nyitok, első benyomás alapján itélek, és sajnos nincs is kedvem közel engedni magamhoz embereket. Egy ideig ezt hatalmas hátrányként éltem meg.

De mostanra nem zavar. Van az a mondás, hogy introvertáltaknak ugy lesznek barátai, ha egy extrovertált "örökbe fogadja" őket. Na kb nálam is így van. Ha valaki őszintén elkezd érdeklődni felőlem, akkor én is félreteszem a durci, ítélkezős énem.

Igy lett 1-2 barátnőm munkahelyen, pedig kb lehetetlennek tartottam, hogy én nő neműekkel barátkozzak.De mindkét csajszi olyan volt, hogy valamiért érdekesnek talált, mikor kicsit többet beszélgettünk, és így már elnézik, hogy nem vagyok nagy társas lény😁 Fiúkkal könnyebben megy a barátkozás, de ott is csak az egyszerűbb, őszintébb srácokkal. Az ilyen nagyon sznob embereket kerülöm, és nálunk munkahelyen sok ilyen van.

22 L

2021. márc. 1. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!