Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan munkatársad aki...

Van olyan munkatársad aki egyben tényleg jó barátod is?

Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 19:49
A kérdező szavazást indított:
Van
Nincs
62 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Van igen.Úgy alakult, hogy lerobbant az autóúton, és engem hívott hogy mi történt.Én autóba ültem, és elvontattam a szerelőhöz.Így kezdődött.
2020. jún. 29. 20:53
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Igen van. Nem is egy.
2020. jún. 29. 22:33
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Igen. És több olyan barátom is van, akik volt kollégáim egyik-másik munkahelyemről :)
2020. jún. 29. 22:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát... mettől számít valaki "jó barátnak"? Mert van olyan, akivel nagyon sokat szoktunk hülyéskedni meg röhögni, plusz lelkizni is, viszonylag sokat tudunk a másikról, és mindig megbeszéljük ezeket a dolgokat. De melón kívül nem szoktunk találkozni.

Olyan volt, hogy amíg valaki a munkatársam volt, jóban voltunk, de csak felületesen, viszont amióta nem dolgozunk együtt, őt tartom a legjobb barátomnak, úgy egymásra találtunk. Vagy van egy másik, ő is munkatársam volt, de már egy éve elment onnan, és vele most kezdjük újra a barátságot.

2020. jún. 30. 08:23
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Nekem nincs. Nem keverem a munkahelyet és a magánéletet. Persze ha lenne egy olyan kollégám, akivel teljesen egy hullámhosszon vagyunk, akkor nem tartom kizártnak, hogy ne lehetnénk jó barátok, de ilyennel még nem találkoztam.
2020. jún. 30. 21:14
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
Van igen :) aranyos és gyönyörű is :)
2020. júl. 17. 16:40
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
van. szinte csak a kollégáimmal érintkezek, ezért onnan van a legtöbb társas kapcsolatom. Mint a legtöbb felnőttnek.
2020. júl. 17. 20:27
 8/15 anonim ***** válasza:
25%

7-es azért nem feltétlen igaz, amit írsz. Annyit helyesbítenék, hogy a legtöbb embernek azért van a legtöbb társas kapcsolata a munkahelyén, mert sajnos ott tölti az ideje legnagyobb részét és ott muszáj az emberekkel érintkeznie, ha más miatt nem is, a munkából kifolyólag.

Szerintem akinek gyerekorában és egyetemistaként sikerült mélyebb barátságokra szert tenni és nem vándorolt el messze a szülővárosától, a szülei élnek, vannak testvérei, illetve még otthon a párja, esetleg gyerekei is várják haza, azoknak bőven mélyebb társas kapcsolatai vannak a munkán kívüli emberekkel.

Sajnos nekem is vannak olyan kollégáim, akik az ország másik felén hagyták az életüket, mert itt találtak munkát, párkapcsolatuk nincs, illetve munkán kívüli barátaik sem, így a munkahelyen mély barátságot kötöttek. Szerintem ez náluk erősen a munka rovására megy, illetve a többieket is (engem pl igen) zavarnak az állandó vihogásukkal, na meg azzal hogy munkaidőben teljesen mással foglalkoznak.

2020. júl. 18. 07:36
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Azt írtam hogy a legtöbb felnőttnek. Nem azt, hogy mindenkinek. És nem azt írtam, hogy minden kapcsolatom onnan van, hanem, hogy a legtöbb.

Nekem is vannak fiatalkori barátaim, de a mai világban örülök ha párhavonta látom őket.

2020. júl. 18. 08:11
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazából csak egy, amin még magam is meglepődök, mert nagyon utálok magamhoz közel engedni embereket.

Hasonlóan introvertáltak vagyunk. Annyi a különbség, hogy ő gyakran ki is mondja amit gondol. Mégha a főnöknek is mondja a szemébe. És ezért nagyon fel nézek rá. Ő az egyetlen ember akivel merek teljesen őszinte lenni, mert tudom hogy nem ítélkezik.

Kevés az olyan ember aki ki mer állni a saját vagy mások igazáért, és aki nem képmutató.

Sajnos munkán kívül elég ritkán találkoztunk, de azért tartjuk a kapcsolatot, és ha van valami nagyon elborult dark meme, azt meg osztjuk egymással 😀

2020. aug. 29. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!