Van olyan munkatársad aki egyben tényleg jó barátod is?
Hát... mettől számít valaki "jó barátnak"? Mert van olyan, akivel nagyon sokat szoktunk hülyéskedni meg röhögni, plusz lelkizni is, viszonylag sokat tudunk a másikról, és mindig megbeszéljük ezeket a dolgokat. De melón kívül nem szoktunk találkozni.
Olyan volt, hogy amíg valaki a munkatársam volt, jóban voltunk, de csak felületesen, viszont amióta nem dolgozunk együtt, őt tartom a legjobb barátomnak, úgy egymásra találtunk. Vagy van egy másik, ő is munkatársam volt, de már egy éve elment onnan, és vele most kezdjük újra a barátságot.
7-es azért nem feltétlen igaz, amit írsz. Annyit helyesbítenék, hogy a legtöbb embernek azért van a legtöbb társas kapcsolata a munkahelyén, mert sajnos ott tölti az ideje legnagyobb részét és ott muszáj az emberekkel érintkeznie, ha más miatt nem is, a munkából kifolyólag.
Szerintem akinek gyerekorában és egyetemistaként sikerült mélyebb barátságokra szert tenni és nem vándorolt el messze a szülővárosától, a szülei élnek, vannak testvérei, illetve még otthon a párja, esetleg gyerekei is várják haza, azoknak bőven mélyebb társas kapcsolatai vannak a munkán kívüli emberekkel.
Sajnos nekem is vannak olyan kollégáim, akik az ország másik felén hagyták az életüket, mert itt találtak munkát, párkapcsolatuk nincs, illetve munkán kívüli barátaik sem, így a munkahelyen mély barátságot kötöttek. Szerintem ez náluk erősen a munka rovására megy, illetve a többieket is (engem pl igen) zavarnak az állandó vihogásukkal, na meg azzal hogy munkaidőben teljesen mással foglalkoznak.
Azt írtam hogy a legtöbb felnőttnek. Nem azt, hogy mindenkinek. És nem azt írtam, hogy minden kapcsolatom onnan van, hanem, hogy a legtöbb.
Nekem is vannak fiatalkori barátaim, de a mai világban örülök ha párhavonta látom őket.
Igazából csak egy, amin még magam is meglepődök, mert nagyon utálok magamhoz közel engedni embereket.
Hasonlóan introvertáltak vagyunk. Annyi a különbség, hogy ő gyakran ki is mondja amit gondol. Mégha a főnöknek is mondja a szemébe. És ezért nagyon fel nézek rá. Ő az egyetlen ember akivel merek teljesen őszinte lenni, mert tudom hogy nem ítélkezik.
Kevés az olyan ember aki ki mer állni a saját vagy mások igazáért, és aki nem képmutató.
Sajnos munkán kívül elég ritkán találkoztunk, de azért tartjuk a kapcsolatot, és ha van valami nagyon elborult dark meme, azt meg osztjuk egymással 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!