Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kell örüljek annak,...

Miért kell örüljek annak, hogy egyáltalán van hol dolgoznom? Panaszkodni jöttem.

Figyelt kérdés

Lehúztam pár évet egy sz.r munkahelyen, dehát kezdésnek nem vártam jobbat. Ott állandóan güriztem, egész napomat megette, tönkre akartak tenni lelkileg, így felmondtam amíg nem találtam mást. Ismerősok által (mert mashogy ugye nem megy...) bejutottam egy olyan munkára amit szerettem csinálni. Az is az egész napomat elvitte, de úgy éreztem megéri, hiszen végre elköltözhettem, illetve úgy éreztem több év után lesz egy nyaram ami nem a munkakeresésről szól, hanem mondjuk el tudok jutni a strandig... Sose kértem sokat, mindig apróságok motiváltak. Plusz ott úgy éreztem vagyok valaki, beérett a sok meló. Erre beütött a vírus, elvesztettem a munkám. Máshol vissza se jeleztek, apróirdetésben találtam egy kicsit "alja" munkát. Itt reggel 8-tól este 7-ig vagyok, minden nap, 1-2 napot ad esetleg úgy 8 egész napozás után... de nyáron van, hogy lehúznak egyhuzamba 20 napot.

Nincsenek nagy elvárásaim, sose a pénz motivált, hanem hogy legyen mellette szabadidőm. Mondjuk egy 8 órás műszak megfelelne. Ezzel ellentétben örüljek, hogy egyáltalán van keresetem!

Teljesen szét vagyok törve, úgy érzem 25 évesen még semmit nem ÉLTEM. Mindig irigykedve nézem azokat az embereket, akik kutyát sétáltatnak, vagy beszélgetnek a padon. Nekem arra sincs időm, hogy elmosogassak!

Mindig szerettek a munkaadóim, de minek legyek kitartó, ha sosem "érik be"?! Meguntam.

2020. jún. 25. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2%
Az oldal nem panaszkodásra van.
2020. jún. 25. 14:58
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

10.-nek.

Nem kötelező bejárni! Éhen is lehet dögölni. Ugye?

2020. jún. 25. 15:00
 13/17 A kérdező kommentje:

Napi bejelentővel dolgoztam általában, nem legális, de valamiből meg kell élni, más munkára mint mondtam nem vesznek fel. Elkezdhetnék hepajkodni, hogy de ez így nem jó, akkor kirúg és jön helyettem egy másik.

Azért írtam oda, hogy panaszkodni jöttem, hogy akit nem érdekel ne olvassa, de látom csak nem bírtad ki.

2020. jún. 25. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

Mi a szakmád?

A postán majdnem mindig van felvétel. Igaz, nem túl magas a fizu, de rendes, bejentett meló.

2020. jún. 25. 15:22
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

15.-nek.

De ha a fegyvert, úgy a postás táskát sem bírja el. >:)

2020. jún. 25. 15:26
 16/17 A kérdező kommentje:

Tudtok valamit, mert postai-ügyintézői végzettségem van. 😂 De véleményem szerint az a legrosszabb munkahely, amit valaki nekem mondhat. Tudom mi folyik ott, 2 év szakma + 2 év benne. Soha többet.

De köszönöm hogy ajánlottad, jó ötlet lenne, ha nem dolgoztam volna benne biztosan megpróbáltam volna. Egyébként a vírus miatt most oda sem vesznek fel embert.

Annyiból hasznos, hogy nem csak postára jó az OKJ-s száma, hanem pl. irodákba is, amit én szívesen csináltam, amíg meg nem szűnt a Kft.

2020. jún. 25. 15:34
 17/17 anonim ***** válasza:
3%
13: Öhöm. Most én kiírhatom a kérdésem végére, hogy "Terméket hirdetek!", de ez nem változtat azon, hogy az oldalon ez tilos.
2020. jún. 25. 16:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!