TMK-ban vagy szerszámműhelyben dolgozhatok műtött gerincsérvvel?
Jelenlegi munkahelyemet eléggé megutáltatták velem. Állandóan úgy megyek be reggel a munkahelyemre hogy frusztrált vagyok mostmár sajnos észrevettem hogy ez kihat a munkavégzésemre is. Szétszórt lettem, pontatlanabb. Jelenlegi helyemen másfél éve dolgozom. A velem vagy mondhatni mellettem együttesen dolgozó társam már régen keresett más munkahelyet ugyanezen probléma miatt. Nem részletezem hol dolgozom. Váltani szeretnék, de eközben egy szakmát is szeretnék elvégezni mégpedig Gépgyártás technológiai technikus-t. Addig is dolgozni kell valahol. Ezzel kapcsolatban tenném fel a kérdést hogy az üzemorvos egyáltalán engedne-e ilyen helyen dolgozni. A gerincsérv műtét előtt hegesztettem, gyáron belül "munkahelyet" váltottam mivel hegeszteni már nem engedett az üzemorvos.
Ha nem lehet akkor más felé veszem az irányt.
Nekem konkrétan a munkatársaimmal nincsen gondom, nekik sem velem.
Nagy részleteket nem szeretnék írni.
Nem hogy megjelenik és akkor annyi hanem reggel kezdéskor már nincs egy jó szava sem, de gondolom ez a munkahelyek 90%-ánál így van.
Úgy gondolom hogy az elődömnél én jól elvégzem a munkámat, és az sem jó már(!!). Herce hurca az egész. Pár hónapja tart ez az úgymond állapot. Mint ahogy írtam a társam váltott és én is erősen gondolkodom hogy hova lenne érdemes menni.
Műtött gerinccel mondom neked, hogy olyan helyet keress, ahol nem kell emelgetned, nem kell órákat ülnöd és nem kell órákat állnod.
Ha találsz olyat, amiben ez a 3 dolog nincs, akkor nem gond a műtött gerinc. Egyik sem azonnal jelent problémát, (legfeljebb az emelgetés a kivétel, az azonnal hazavághat) hanem egy idő után jelentkeznek majd a súlyos következmények.
Kérdés, hogy ezekkel a kritériumokkal mi marad?
Na ez az ami tilos!
Maximum 4 kg és azt is karból, de nem folyamatosan egész munkaidőben.
Borítékolom neked a következő sérvet, a következő műtétet, ki fognak fordulni a térdeid, ezért a rossz tartásod miatt nem csak gerincferdülésed lesz, de azon belül még el is fog csavarodni.
Végigjártam ezt az utat, én sem kíméltem magam, mert olyanok voltak a körülményeim. A kórházban beszélgettem sorstársakkal, nem csak az egyéni tapasztalataimat osztom meg veled.
De gyanítom,hogy ezeket te is tudod!
Saját érdekedben sürgősen váltanod kellene!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!