Ha valaki 10 év után mond fel a munkahelyen nem illenék leülni vele egy rövid beszélgetésre hogy mégis miért megy el?
Anyagiak? légkör? sok feladat? Családi ok? A főnökséget nem érdekli egy 10 éve ott levő miért megy el? Csak vállat vonnak töltik a papírokat és szevasz menjél? 10 év után?
Ismerősöm fél évet se töltött valahol és kilépéskor exit interjú is volt....
Akkor miert nem kerdezel?
Ne màsoktol vàrd azt, hogy kitalàljàk hogy mi bajod, meg ezen agyaljanak.
Mint csecsemönek az anyja.
Ha en munkaltatoi igazolast lereagàljàk.
Ha szabadsàgot kérek leragàljàk
Ha beremelest azt is
Ha kilepö papirokat azt is.
Ha kerdezek valaszolnak
Ha megoldast akarok reagalnak.
Nem ök forognak körülöttem hanem en kerdezek en intezkedem én kérek vagy en mondok fel en csapom generalom a hullamokat ök csak a hatàsra a reakcio ellenhatàs.
"Pótolható ember miért kapna emelést?"
Januárban ment el valaki azóta sincs a helyére senki és elbuktak egy megrendelést emiatt mely sokszor annyi pénz mint amit az illető kért volna. Tán megérte volna emelni neki nem? Bölcs főnök nem emelt mert óóóó lesz ember 1 hét alatt. Aha. Hát nem lett fél év alatt se.
"Ha szabadsàgot kérek leragàljàk
Ha beremelest azt is"
Na az TUTI!!! A szabit azt mindig lereagálják de azonnal! Hát most nem lehet.
A béremelést is lereagálták azonnal. Nincs.
Hm?
Ha ennyira katasztrofális a munkahely, hogy se béremelés, se szabadság, se túlóra, akkor igazából mi most a gond?
Felmondtál, kész, ennyi volt.
"Egy felmondo embernél amugy sincs màr miröl beszelni szerintem meg."
Már miért ne lenne?? Hány és hány embert fordít vissza a régi cég a "kapuból" egy überelt bérajánlattal?
Bőven lenne miről beszélni. Meg ezen a helyen amúgy is lenne bőven miről, egy két ügy a NAV-ot is érdekelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!