Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki 10 év után mond fel...

Ha valaki 10 év után mond fel a munkahelyen nem illenék leülni vele egy rövid beszélgetésre hogy mégis miért megy el?

Figyelt kérdés

Anyagiak? légkör? sok feladat? Családi ok? A főnökséget nem érdekli egy 10 éve ott levő miért megy el? Csak vállat vonnak töltik a papírokat és szevasz menjél? 10 év után?

Ismerősöm fél évet se töltött valahol és kilépéskor exit interjú is volt....

2020. jún. 5. 09:39
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
83%
Balu, a te távozásodnak örülnek. Nem akarják megkérdezni, nehogy még meggondold magadat.
2020. jún. 5. 11:33
 12/38 A kérdező kommentje:

"A felmondas elött sem kerdezett a munkavallalo gondolom semmit hanem kesz tenyeket közölt le c“

Agyam megáll az ilyen mellédumától.

MIért mit szokás kérdezni egy felmondás előtt? tán kérjem ki a főnök engedélyét? Főnök nem gond ha felmondok? Nem az ő engedélyétől függ.

meg mi az hogy „kész tények“?? Hát egy felmondást vagy közlök vagy nem. Vagy odaadom az A4-es papírt a kezébe vagy nem.

Nem lehet nem kész tényeket közölni. Vagy felmondok vagy nem. Köztes állapot nincs.

Meg aztán kértem emelést és nem kaptam. Az pl egy olyan pont lett volna ahol illett volna kérdezni és nem nekem ... (és nem, nem ez a felmondásom oka...)

2020. jún. 5. 11:37
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne logikaja sem.

Ha vki felmond lelép, az felmond lelép es nem beszelgetni akart nem megoldani esetleges problemakat, ergo nincs kérdése, amire valaszolni kene. Nagyban feltetezi hogy talàlt jobbat. A munkahely az üzlet.

2020. jún. 5. 11:39
 14/38 A kérdező kommentje:

"Ha vki felmond lelép, az felmond lelép es nem beszelgetni akart nem megoldani esetleges problemakat, "

Mondjuk a béremelés kérése az EGYIK problémamegoldási kísérlet volt. AZ EGYIK a sok közül.

Eredménye? Hát nincs keret. Hát másutt meg volt keret.

2020. jún. 5. 11:40
 15/38 anonim ***** válasza:
95%

Ha problemad lett volna a problemarol lehetne beszelgetni.

De kész tényekröl azaz mész akkor màr nincs is ertelme beszelgetni.

Nem felelt meg neked a bér talaltal jobbat. Erhetö ennyi. Nincs ezen mit ragozni

2020. jún. 5. 11:41
 16/38 A kérdező kommentje:

"ergo nincs kérdése, amire valaszolni kene"

pedig lenne ám kérdésem! AZ egyik ilyen kérdés az lenne, hova tűnt épp a felmondásom hónapjában az elmúlt 1 hónap túlóraíve... épp az enyém tűnt el érdekes módon és ha nincs ív nincs elszámolás sem.

Mondjuk ezt a kérdést is feltettem volna csak MINEK.... tudom hol az az ív ki tüntette el.

2020. jún. 5. 11:42
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
16: Hát ez jó! Nem követeled rajtuk az elmaradt túlóradíj kifizetését, mert nem kérdezik, hogy miért mész el? Szakadok! :D
2020. jún. 5. 11:44
 18/38 A kérdező kommentje:

"Nem felelt meg neked a bér talaltal jobbat“

Légy erős. Nem a bér miatt megyek el. Van sok oka, az egyik a bér. AZ egyik,de nem a fő.

Ha itt kaptam volna emelést akkor is elmennék.

Sőt ha többet adnának mint az új helyen akkor se maradnék.

2020. jún. 5. 11:45
 19/38 anonim ***** válasza:
96%

Alkalmazotti szemmel gondolkodsz.

Akkor emelek bért, ha muszáj, mert az adott szakembert csak így lehet megtartani, ér annyit a tudása, valamint pótolni sem tudnám.

Pótolható ember miért kapna emelést? Nem azért vállalkozik a tulajdonos, hogy az alkalmazottak többet keressenek.

Ha szobát akarsz festeni egy színre, amire az összes szobafestő képes, akkor valószínűleg a legolcsóbb ajánlatot választod.

Viszont, ha egy óriási panorámát szeretnél festetni a faladra, akkor már egy festőművész "játszhatna" a kért összeggel, mert valószínű, hogy másikat nem akasztanál le a fáról.

2020. jún. 5. 11:45
 20/38 A kérdező kommentje:

" Nem követeled rajtuk az elmaradt túlóradíj kifizetését, „

és mi alapján követeljem ? mi van a kezemben ami igazolja a túlórát?

Na világosíts fel. Erre van a túlóraív. Ami akkor érvényes ha a műszakos aláírja. És az érdekes módon köddé vált.

Akkor mi alapjén kérjek 1 ft-ot is? Mivel igazolom a túlórát? Csak nem gondolod tán hogy a műszakos vagy bárki majd mellém áll és igazol engem a főnökkel szemben?

2020. jún. 5. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!