Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? (Kérdésed túl...

Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Óvodában volt két fiú barátom,szinte elválaszthatatlanok voltunk. Nem szerettem a lányokkal játsszani meg babázni,inkább mentem velük,régészeknek képzeltük magunkat és mindent fel akartunk fedezni,emlékszem még a húsvéti tojásokat is együtt kerestük,farsangkor meg együtt öltöztünk be,egy csomó kép is van rólunk :) . Szóval imádtam velük lenni. Óvoda után szerencsére egy suliba kerültünk,de mind a hármunknak lettek új barátjai,így hanyagoltuk egymást. Közben kicsit meg is nőttünk. Mostmár nyolcadikosak vagyunk,de már rég nem is beszélünk. Az egyikőjük az osztály menője lett,egész délután kinnt bmx-ezik a többi barátjával,a másik fiú pedig kitűnő tanuló. Barátok vagyunk,de csak köszönő viszonyban vagyunk jelenleg. Nagyon kíváncsi vagyok,ki mennyit változott,szeretnék beszélgetni velük de nem merek odamenni hozzájuk mert folyton ott van mellettük a többi "menő" srác és rögtön kicikiznének,hogy odamegyek egy fiúhoz beszélgetni..nagyon rég beszéltünk,hiányzik a sok baráti beszélgetés,meg úgy minden. Hiányoznak az életemből. Nagyon jól megértettük egymást akkor is mikor kissebbek voltunk. Mit tudok tenni?

2014. jún. 23. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Hello gondoltam megkérdem hogy vagy
2014. jún. 23. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:

... összejöhetnénk beszélgetni a régi dolgokról

Csak hogy ne a többi gyerek előtt próbálj kettőtökről-hármotokról beszélni.

2014. jún. 24. 01:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Kössz jól te? :D
2014. jún. 24. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
A folytatáshoz lásd #2
2014. jún. 24. 11:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem :D
2014. jún. 24. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!