Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Kezdjük az elején. Másfél hónapja eljárok szórakozni egy társasággal és az egyik ottani fiúval kavartam, akinek finoman szólva nincs túl jó híre.. Azóta a legjobb barátnőm eltávolódott tőlem, a párja elhordott mindenféle k*rvának a barátnőim előtt akik meg sem védtek. Ez rosszul esett, nem az igazi már a barátságunk, ritkábban találkozunk és nem is merek mindent elmondani neki, mert félek, hogy mit fog gondolni rólam.
17/L
Most mondjam azt, hogy kellett neked kavarni?
A leírtak alapján abból következik minden.
És ezt nagyon tisztázni sem tudod.
Ha fontosak a barátaid meg a haverjaid, akkor maradj a társaságukban, idővel majd elfelejtik. A barátnődnek meg mondj el dolgokat, mutasd meg neki, hogy te bízol benne.
Ne érdekeljen mások véleménye, te életed, nem az övék. A jó és igaz barát meg nem ítél el, és akkor is megmarad melletted, ha bármekkora f.sságot csinálsz, akkor is ha orgiát rendezel az egész társasággal... Ilyenkor mutatkozik meg, hogy ki az igaz barát.
Mellesleg, egy baráti társaságban sokszor megy a versengés, hogy ki a legnépszerűbb, és az is lehet, hogy féltékenyek.
Próbáld meg tisztázni velük a dolgot, mondd el nekik, hogy mi a helyzet, hogy érzel.
Vagy tartsd meg a haveri társaságot, a legtöbb barátság se szól örökre... Az emberek csak jönnek, mennek az életben...
Ezen már én is gondolkoztam, irigylem a fiúk közti barátságot.. :)
Arra jutottam, hogy hagyom menni, ha nem akar már velem lenni.. Még akkor is látom, hogy semmi kedve hozzám, ha a buszon mellé ülök. Csak az a baj, hogy nem értem miért. Szerintem ugyanis nem ártottam neki semmit. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!