Introvertáltsággal és szociális fóbiával dolgozni?
Kínlódom egyszerűen.. Nem merek elkezdeni dolgozni, illetve nem tudom mit. Bár nem mintha sok választási lehetőségem lenne.
Dolgoztam már, de keserves az egész, félek az emberektől, félek a megvetéstől, hizsen már sokszor volt benne részem..
Próbáltam olyan munkát, amivel legyőzhetném ezt a fóbiát, de nem nem nem .. nem megy maximum ideig-óráig, de utána leesik a maszk. Milyen introvertáltaknak, illetve szorongó embereknek való munka van, ahol alig van kontakt (vagy nincs) más emberrel?
Ez az itthoni lét hozta ki belőlem még jobban, hogy milyen jó magammal lenni, nyugodtan. Persze nem tétlenkedtem, hanem tanultam (nyelveket) és sportoltam sokat. De mit ér ha tudok beszélni németül és angolul, de mivel ilyen vagyok nem tudom hasznosítani pl. egy recepciós állásnál? Pedig milyen jó is lenne, de nekem ez egy rémálom munka lenne. Minden munkánál félek, hogy elnézek valamit, rossz lesz valami , miattam kell újrakezdeni bármit.. mérgesek lesznek rám.. Mikor dolgoztam még az arcom is beesettebb volt, ráncosabb és mióta itthon vagyok szebbnek látom magam.
Még mikor diákként összeszerelőnek dolgoztam egy gyárban akkor is izgultam, hogy jó-e, amit becsomagoltam, mivan ha mégis hibás és miattam küldik vissza? Miközben sokan 8 általánossal dolgoztak a gyárban.. (ez nem lenézés!!! tisztelem, becsülöm a dolgozó embereket) csak azért hoztam fel, mert ők mégsem kételkednek ennyit, mint én..
Komolyan már meghalnék, hogy lehet így élni teljesen életképtelenként?? Extrovertáltként sokkal könnyebb lenne élni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!