Ha te lennél a munkáltató, mit mondanál annak a jelentkezőnek aki megkérdezi akkor hogy szerezzen gyakorlatot, ha lehetőséget sem kap?
9!
Simán jelentkezhettél volna bárhová gyakornokinak a tanfolyam alatt is. Most is megteheted. Máris lesz gyakorlatod.
Elobb szerezz gyakorlatot ... rosszabb fizetes, rosszabb korulmenyek, rosszabb munka. Ha ezen tul vagy, utana lehet jelentkezni a jobb ceghez a mar megszerzett gyakorlattal.
Nezd csak meg a profi okolvivast. Nem hivhatod ki a bajnokot csak ha vegignemtel a szamarletran.
Azt mondanám, hogy próbálkozzon máshol, nekünk erre nincs időnk.
Egyébként semmi bajom a kezdőkkel. Vannak olyan munkakörök, aminél egyáltalán nem hátrány.
De ha a gyakorlat volt az egyik feltétel, annak nyilván meg volt az oka.
Szerintem egy allami cegnel kell kezdeni es ha mar van nemi tapasztalatod, akkor erdemes probalkozni a versenyszferaban.
Maszek vilagban munka van meg jo fizetes ... emberseg nincs. Egy vallakozo csak azert mert szegeny kezdo de szimpatikus, na erre nem fizet.
Segedmunkaeronek barhova el lehet menni dolgozni, de pozicioba biztosan nem.
Ertem en, hogy most sokan kapkodnak ossze-vissza ... na de azert jelentkezni egy olyan allasra amihez semmi affinitasod, azert ez eleg gaz.
16!
Nem igazan ertem a kérdést. Gyakornoknak adott helyre a megfelelő végzettségu embert véstük fel. Ha te egyetemi végzettséget igenykobhelyre akarsz jelentkezni, akkor nyilván baj hogy Ninc s iylen végzettséged, hiszen nem vésznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!