Öltözőben sokan pucéran vannak? A kis szerszámú embereket Cikizik? Hogy öltöttek át és zuhanyozzak le?
Nem zavartatom magam, egész életemben levetkőztem, ha kellett
Nincs is mit szégyellnem, de ha máshogy néznék ki, akkor is ugyanígy csinálnám
20F
Senkit, de tényleg senkit, nem ismerek, aki a lányok közötti népszerűsége miatt nézegetne srácokat az öltözőben, pláne, hogy a "bálványság" oka általában szembeötlik amúgy is (arc, test),
De ha te szerinted nézegetik, akkor gondold ezt nyugodtan... eléggé magadra maradtál a válaszok között, szted miért?
mert tabu. ennyi.
ó ne legyél naiv ... arc meg test? igen, ezek is fontosak, de aztán nem egyszer beszéltem én csajokkal, és hiába volt arcra, testre nem annyira menő a srác, ha egyszer igen nagy szerszáma volt, az mindent vitt. na meg a srác önbizalmát is fel az egekbe. szted csajok miért akarnak mindig annyira kifaggatni h kinek mekkora? csak mert ez kb állandó téma.
az egyiknek megtetszik XY srác, és kb az első h elkezdi kérdezgetni a haverjaitól, akikkel öltözik, h mekkora szerszáma van és borotválja-e stb.
úgyhogy nana.... látszólag egyedül maradtam, de azért a földön élek.
34
mondhatnád a poénjaidat, érdekelne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!