Öltözőben sokan pucéran vannak? A kis szerszámú embereket Cikizik? Hogy öltöttek át és zuhanyozzak le?
én ezt sose értem. persze h meztelenül vannak. hogy öltöznének meg tusolnának?
nyilván méregeti egymást mindenki, de különösebben nem érdekes ...
(és de sztem nyugalmi állapotban is eléggé látni, h milyen összességében és állva, szal az utolsóval nem igazán értek egyet, mert sokat láttam, sok sportklubban voltam már, sokakkal öltöztem tusoltam, és hát elég jól felmérhető a terep. utána meg a lányok győznek faggatni, h kinek mekora és milyen :DD de hát ez már csak ilyen ...)
Tuti troll kérdés, de....
8 év öltözői tapasztalat után azt tudom mondani, hogy összesen maximum 1 férfi nemiszervet láttam és azt is teljesen véletlenül.
Az enyémet meg szerintem senki sem, vagy ha igen akkor egészségére.
Szóval nem hogy nem beszélik ki egymás farkát az emberek, még meg sem nézik, de ha véletlenűl igen ... szerintem az inkább minősíti a megnéző személyét, mint a kicsi farkú "áldozatot".
Szerintem ez az egymás elött öltözés témát már túlságosan ki beszélte az ember.
Senkinek nem kéne a másik előtt egyáltalán szégyenlős-nek lennie, mivel mindenki tudja, hogy kinek mi van ott ahol kell lennie.
21 éves srác vagyok, én bárki előtt képes vagyok le vetkőzni öltözőben, tusolóban.
Legyen az ismerős vagy idegen srác.
24
hát sztem nagyon el vagy tévedve ... már hogyne nézegetnék a fiúk is egymás farkát? az nem melegséget jelent, csak simán kíváncsiak.
és hát kinek nagyobb, kinek kisebb, nyilván ezt úgy magában mindenki tudja és kész. az amolyan csajok bálványát pedig nyilván jobban megnézik a "vetélytársak", hogy lássák, mit is zabálnak a csajok a srácon.
Utoljára általános iskolában beszéltük ki egymás farkát.
Azóta valahogy soha sem jött elő a téma egyetlen egy férfival sem.
Soha senkiről sem hallottam barátikörben aki direkt megnézki a másik farkát.
Persze, hogy megakadt a szemed a farkukon, ha egyszer h.○.már vagy.
Nem, ez a téma nálunk sem került elő soha. Egyszer sem, legyen az illető bármekkora "csajok bálványa".
a téma valóban nem került elő. NÁLUNK SE. és homár se vagyok., csak hirtelen meglepődtem, na meg persze nem csak én, mivel a fene se nézte volna ki a csávóból h akkora van neki. csak ennyi a történet ...
de aztán tudomásul vettük, és másodszorra már nem volt semmilyen meglepődés.
de ne poénkodj már, egy öltözőben hogy a rákba ne nézegetnék a fiúk egymás farkát? mindegyik kíváncsi, vajon a másiknak mekkora, milyen. ez nem homárság, csak egészséges kíváncsiság. ösztönös szinten tulképpen a hímek közti versengés része.
és de bizony, aqkik közismerten csajok bálványai voltak, azokat jobban megnézegette mindenki, gondolván "na mit esznek a csajok ezen a srácon annyira" ... Sőt olyanra is emlékszem, h a srácnak baromi kicsi volt és mégis zabálták a csajok, na őt meg azért nézegették :)
de igazából nem kell ezen fennakadni, természetes ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!