Öltözőben sokan pucéran vannak? A kis szerszámú embereket Cikizik? Hogy öltöttek át és zuhanyozzak le?
Akit cikiznek ezért az kérdezze már meg a másiktól, hogy ugyan te miért az én szerszámomat stírölöd?
A homofóbia sokkal nagyobb ütőkártya ilyen helyzetben, mint a természeti adottság.
Vagy mond, hogy a másik női rokonának múlt héten nem volt ezzel gondja, így is élvezte.
Ha óvodások vagytok, ezek a viccek hatásosak. Ha felnőtt ember között vagy, nem fognak ezzel foglalkozni.
1. Nem kell egymás előtt meztelenül rohangálni. Levenni a ruhát a többiektől elfordulva, belépni a zuhanyzóba, onnan kilépve magad köré csavarni azonnal a törülközőt - ez kb. három másodperc.
2. Nem kell egymást bámulni. Milyen beteged dolog ez a férfiaknál egyébként is!? Mindenki a saját pakolásával/öltözésével/zuhanyzásával foglalkozzon, és ne a másikat nézegesse. Komolyan, ez beteges.
3. Ha mégis meglátom a másikat, eszemben sincs elemezgetni és kinevetni meg pláne nem. Egész egyszerűen nem érdekel.
Mondjuk, a Kérdező nem mondta, hogy a munkahelyéről lenne szó. Lehet, hogy úszni jár.
Én legalábbis 1,5 évig napi rendszerességgel úsztam hajnalban, és akkor szembesültem ezzel a "problémával". Bár mi, nők, tényleg nem bámuljuk egymást, és nem is érzünk késztetést arra, hogy meztelenül rohangáljunk fel-alá. Mindenki elfordulva, szemérmesen gyorsan átöltözik, illetve a zuhanyzóban vettük le a fürdőruhát (elfordulva), kifele meg már törülközővel jöttünk.
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy a 1,5 év alatt (tényleg minden hétköznap mentem, volt hogy hétvégén is) hányszor láttam meg véletlenül valakit a másodperc tizedrészére. Akkor is azonnal elfordultam, és nem tettem megjegyzést.
Gyárban tilos elfordulni, vagy mi?
Uszodában nem kötelező egymást látni, de gyárban igen?
Ugye ezt te magad sem gondoltad komolyan? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!