Egyszer voltam haverokkal szaunázni. Én rendszeresen járok edzeni, ők nem.
Teljes természetességgel húztam le a gatyám, mentem zuhanyozni, majd utána húztam fel az úszógatyát.
Ezen ki voltak akadva, ezért elkezdtem nézni ők mit csinálnak.
Az egyik majdnem a lábát törte hogy a magára tekert törölköző alatt vegye át, másik elbújt a szekrények mögé átvenni, majd úgy mentek letusolni.
Mind a ketten több éve vannak kapcsolatban, nem értem mit kell szégyellni. Nem dugod a másik arcába, de nem is kell rejtegetni
2020. máj. 18. 09:04
12/35 anonim válasza:
nem értem mi ez a magyar szemérmesség. más országokban simán átöltöznek az azonos neműek egymás előtt. itthon meg rejtegeti magát mindenki.
2020. máj. 18. 09:29
13/35 anonim válasza:
Itt nem a szemérmességről van szó ,hanem egy állat tömegnek veszik az embereket.van az embernek egy privát szférája,A wc-zés ,tusolás,kufircolás ide tartozik...Vagy akkor ennyi erővel a wc-ket sem kell elszerparálni,kakálás közben szemezzetek egymással...
2020. máj. 18. 10:22
14/35 anonim válasza:
érdekes más országban akkor miért nincs ilyen? simán átöltöznek egymás előtt , még zuhanyoznak is együtt..
2020. máj. 18. 10:26
15/35 anonim válasza:
Nem tudom, miért nincs ilyen más országokban, de mi itt nem akarunk egymás előtt öltözni és zuhanyozni. Kész.
És nem is kell. Meg lehet oldani diszkréten is.
2020. máj. 18. 10:37
16/35 anonim válasza:
akkor legyen koedukált öltöző és takargassuk magunkat mind..
2020. máj. 18. 10:42
17/35 anonim válasza:
Mellesleg normális helyeken ezt meg tudják oldani normálisan ,nem mindeki van oda az ókori görög csináljunkmindentpucéran stílusért.
2020. máj. 18. 10:50
18/35 anonim válasza:
Pont erről van szó. Meg kell oldani.
Nem értem a vita lényegét. Ennyire életképtelenek vagytok?
2020. máj. 18. 10:58
19/35 anonim válasza:
A magam részéről helyesnek tartom, hogy az ókori görögök pucéran zuhanyoztak. Igazából el sem tudom képzelni máshogyan.
2020. máj. 18. 13:53
20/35 nemaRendőrség válasza:
"A wc-zés ,tusolás,kufircolás ide tartozik...Vagy akkor ennyi erővel a wc-ket sem kell elszerparálni,kakálás közben szemezzetek egymással"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!