Munkahelyről kirúghatnak mert nem csalok a kasszánál?
Figyelt kérdés
A főnök először csak finoman megjegyezte hogy látszik még nem dolgoztam kereskedelemben, mert én mindig mindent és annyit ütöttem be a kasszába amennyit fizetett a vevő.
Aztán jött a morgás hogy hát ez így nem fog működni hosszú távon, gondolkodjak el.
Most már ott tartunk hogy a kollégák is piszkálnak hogy minek ütöm be, meg hogy "hát te tudod, nem akarsz úgy látszik itt dolgozni sokáig"
Vegyél fel egy ilyet egy hangrögzítésre és aztán más ha tényleg kirúgnak és bíróságra viszed jelentős kártérítést kaphatsz... Bár lehet, hogy az ilyen enyhe ügyek nem jutnak el a bíróságig
2020. ápr. 23. 16:46
4/18 anonim válasza:
Nem. De mondvacsinált indokkal kirúghatnak.
2020. ápr. 23. 16:47
5/18 anonim válasza:
Dolgoztam en is anno kereskedelemben, kb 3-4 helyen ahol kasszat kellett kezelni, de ilyennel meg nem talalkoztam. Mindent pontosan kellett beutni.
2020. ápr. 23. 17:04
6/18 anonim válasza:
Jelentsd fel őket a NAV-nál. Majd ha kapnak a nyakukra egy ellenőrzést meg egy jókora büntit, mindjárt be lesz ütve minden a kasszába.
2020. ápr. 23. 17:05
7/18 anonim válasza:
én otthagynám őket aztán menne a feljelentés
2020. ápr. 23. 17:08
8/18 anonim válasza:
Itt egyértelműen sumákság van. Mégis milyen racionális indoka volna, hogy ne üss be minden terméket amit megvesz a vevő?
Azonnal lépj le.
Azt se értem, hogy a kollégák hogy asszisztálnak ehhez?
Milyen hely ez amúgy?
2020. ápr. 23. 17:20
9/18 A kérdező kommentje:
# 8
Kicsi élelmiszerbolt. Van egy "fekete" kasszájuk, egy karton doboz amibe a be nem ütött pénzt teszik, aztán a főnök felesége naponta többször elviszi.
Eleve nem értem azt hogy mossák utána tisztára?
Ez az egész adócsalás.
2020. ápr. 23. 17:23
10/18 anonim válasza:
A be nem ütött pénz hogy nem tűnik föl a vevőknek? Nem veszik észre, hogy a gépben és a blokkon más összeg áll, mint amit kérsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!