Szerintetek kirúghatnak azért egy munkahelyről, mert hosszú hajam van?
Úgy értem, hogy rocker az illető, és emiatt nem veszik fel, mert ferde szemmel néznek rá állásinterjún vagy megszólják a munkahelyén. Szerintetek létezik ilyen diszkrimináció?
Leszögezném, hogy nem öltözik úgy, hanem öltöny, nyakkendő, csak hosszú a haja, annyi az egész. Szóval?
Szerintem már nem azt a világot éljük. 20 éve még botrányos volt, ma már nem akad ezen fenn senki, ha rendezett a külseje az illetőnek.
Mégis milyen állásra? Műhelyre viszont elvárhatják, hogy összekösd a saját biztonságod érdekében.
Én is vagyonőr vagyok, új kollégám hosszú rasta hajú srác, de mesélte, hogy ezelőtt volt olyan állásinterjú, ahol megkérték, hogy forduljon meg, hadd lássák milyen hosszú a haja, és elküldték, mert túl nagy.
19F
Nekem a tököm már tele van a gyagyás munkáltatókkal. Mintha semmi más nem érdekelné őket, csak az, hogy hogyan nézel ki. A tudás másodrendű.
Ha van pár ősz hajszálam, és nem tudom festeni a hajam, mert allergiás vagyok a hajfestékekre, akkor már nem is fogok munkát találni?????
Nesze neked kapitalizmus...
Nem baj,ezen néha gondolkodtam,de senkit nem kérdeztem meg róla,sosem láttam hosszú hajú ffi bizt.őrt,kezdtem azt hinni,a munkák többségénél belekötnek,nem megengedett.De nemrég láttam egyet,rajta kívül még sosem(én is az vagyok)
Inkább a tetoválás nem tetszik a munkáltatóknak,azt takarni kell,arra rá szoktak kérdezni.Nekem nincs.
Előző vagyok,akit én láttam,neki közel derékig ér,sűrű göndör,összefogott.
Egy nagy boltban dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!