Váltanátok a jelenlegi biztos munkahelyről a kevésbé biztosra/próbaidősre?
Párom egy elég nagy cégnél dolgozik,(5ezer fő) kap juttatásokat is pl tisztaság csomagot,közel is van relativ.Fél órányira van tölünk.2 villamos,5 buszmegálló... Bérletet is kap, meg tusfürdőt,mosószert,öblitót,testápolót. Itt ennél a cégnél kb csak úgy tud bejutni ha ott dolgozik családtag(neki anyja és nevelőapja is ) ott dolgozik... Meg még pár rokon,meg rengeteg barát.Szülők 20 30 éve ott vannak. Egyébként nagyon jó kis hely,kap ERzsébetet és Szép kártyát is..Azonban van egy tanulmányi szerződése, s lehet h a 3-4 féléves tandiját vissza kellene fizetnie. (most utána olvastunk s nem biztos.) Azonban tele a hócipője a kollegákkal,s már ott akarja hagyni őket...DE:
szülők miatt nem akarja,s nem tudja akkor mi lenne ha nem jönne össze az a meló amit találtunk közigállás.gov.hu-n.Ott lehet kevesebbet is kapna,meg kicsit kevesebbet kapna,de viszont fix 8óra lenne a munka..Mondtam neki h adja be aztán meglátjuk...CSak mi van akkor ha nem hosszabbitják meg a próbaidő után a szerződését? Én gyesen vagyok,52eszret kapok.. Mondjuk szabija tuti több lenne mint most.Kicsit messzebb lenne,de pl tisztaság csomag se járna.. Most kap "munkaruhát" is.Alsógatyát,zoknit meg polót, is.. (ebből meg nekem van elegem h heti 1 mosás csak a fehérei...) Meg nem tudjuk mi történt ott az elözővel h miért év közben keresnek embert... (28F a férjem,2 kisgyerekünk van,ezért fél lépni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!