Állásinterjúra megyek. Mit mondjak a jelenlegi munkahelyemen, hazudjak, vagy az igazat?
Persze, hogy hazudj, ne legyél már hülye :D
Szted a főnököd mit szólna hozzá? Azon nyomban kirúgna, és attól, hogy interjúra mész, koránt sem biztos, hogy fel is vesznek. Gondolom, ha bejelentett munkahelyed van, akkor van kötelezően kiadandó fizetett szabadságod is. Azt kell hazudni, hogy megy a hasad, fosol, mint a disznó, meg lázas is voltál előző este, és hadd pihenjél már 1 napot, mert nem akarsz táppénzre menni. Én legutóbb így csináltam és simán elengedtek arra a napra szabira.
De ha bejön az állás, akkor a régi cégben is szeretnék még dolgozni részmunkaidőben, vagy később. Az albérletes költözőset hazudjam akkor ugye?
3 napos hét van, nem lehetek beteg.
Nem tudom mit kell itt variálni meg hazudozni.
A szabadságod 50%-ával te rendelkezel szabadon. Megmondod, hogy most kell 1 nap szabadság, mert halaszthatatlan és fontos családi ügyet kell intézned és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!