Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Menjek el erre a különös...

Menjek el erre a különös állásinterjúra?

Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, több különböző állásra jelentkeztem. A napokban felhívott egy illető, hogy a jövő hét folyamán találkozunk, egy koktél bárban. A munka lényegében asszisztensi munka, adatokat kell rögzíteni, telefonokat, e-maileket fogadni, válaszolni rájuk. Tipikus irodai/számítógépes munka. Azért találkozunk bárban, mert szeptembertől fog ez az iroda nyitni. Szerintetek nem fura helyszín? voltam már pár interjún, de azok irodákban a helyszínen voltak, érthető hogy ezért nem lesz ott, de akkor is érdekes. Érdekelnek a vélemények, meg ha vannak, akkor tapasztalatok is fura interjúkról. Köszönöm ! :)
2013. aug. 9. 17:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Több mint furcsa, nem bizalomgerjesztő. Azt javaslom, hogy ne menj el!
2013. aug. 9. 17:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Biztos nem értékesítői munka, mert rá is kérdeztem, és ahol mondta hogy nyitni fog az iroda, ott tényleg készül valami irodaszerűség. És gondolom a házába meg nem fog hívni. De mégis furcsálom :D
2013. aug. 9. 18:29
 3/13 anonim ***** válasza:

A házába nyilván nem, de akkor is nagyon fura... Hívhatott volna egy semleges helyre (pl. egy sima étterembe, esetleg egy kávézóba.)

Ha mondjuk nem egy lebuj, akkor én elmennék, a város közepén nagy félnivalód nincs. Vagy ha olyan a hely kifordulsz az ajtóból.

2013. aug. 9. 20:27
 4/13 anonim ***** válasza:
gyanús... vezetői, menedzseri, komolyabb pozícióknál előfordul, hogy elegáns étteremben van az interjú, de egy asszisztensi munkánál egy koktélbárban... azért legyél óvatos :-)
2013. aug. 9. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen interjún el ne menj, lényegében abból áll az egész hogy szürkén vagy feketén tevékenykedő cégekhez bűnbakot keresnek akire jogilag ráterelnek minden felelősséget így ha gond van téged vesznek elő.
2013. aug. 9. 21:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is kávézóban interjúztam egy nagy, ismert itthoni céghez, szintén ilyen munkakörre. A főnökömnek akkor alakítottak ki egy igazgatóságot, de még az indulás előtt nem volt kész az irodája.

Tény, hogy ott szegről-végről ismertem az ő főnökét, ezért kizárt volt, hogy átverés legyen.

2013. aug. 10. 07:49
 7/13 anonim válasza:
Kávézó és koktélbár között óriási a különbség. Kávézóba elmennék interjúra, de egy koktélbárba biztos nem. Nekem az ilyen cég teljesen komolytalan...
2013. aug. 10. 12:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Annyit szépítenék a dolgon, hogy ez a koktél bár is kávézó szerű, mert inkább este bár, nappal kávézó. A belváros közepén van, ilyen nagy kiűlös résszel, ott fogunk állítólag beszélni. Elmegyek, mert nincs mit veszítenem :D de miket kérdezzek, amiről tudni fogom, hogy tuti nem csap be? Voltam már pár interhún, az alap kérdéseket tudom, de ami esetleg segít? Köszönöm az eddigi válaszokat is ! :)
2013. aug. 10. 16:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, hogy a munkavégzés napi szinten pontosan miből fog állni. Írj, ha megvolt az interjú.
2013. aug. 10. 17:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Erre nem tudja valaki a választ? Mert ide is hívtak. :) http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
2013. aug. 10. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!