Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Menjek el erre a különös...

Menjek el erre a különös állásinterjúra?

Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, több különböző állásra jelentkeztem. A napokban felhívott egy illető, hogy a jövő hét folyamán találkozunk, egy koktél bárban. A munka lényegében asszisztensi munka, adatokat kell rögzíteni, telefonokat, e-maileket fogadni, válaszolni rájuk. Tipikus irodai/számítógépes munka. Azért találkozunk bárban, mert szeptembertől fog ez az iroda nyitni. Szerintetek nem fura helyszín? voltam már pár interjún, de azok irodákban a helyszínen voltak, érthető hogy ezért nem lesz ott, de akkor is érdekes. Érdekelnek a vélemények, meg ha vannak, akkor tapasztalatok is fura interjúkról. Köszönöm ! :)
2013. aug. 9. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miért itt kérdezed? Miért nem amikor felhívtak? Ha nem mondott semmi közelebbit, akkor tuti értékesítői.

Én jártam már úgy, hogy a telefonban semmit nem voltak hajlandók mondani a munkáról, de elmentem, és persze, hogy házalóügynök volt. Azóta nem megyek el semmi olyan interjúra, ahol nem hajlandóak előre megmondani, hogy mégis nagyjából mi az a munka.

2013. aug. 10. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nagyon ködösít, vagy megpróbál mindenáron lelkesíteni valami rábeszélős szöveggel hogy

"ez egy életre szóló lehetőség és ha most nem ugrasz bele akkor lekésed mert ezer másik jelentkező ugrásra készen áll"

és hasonlókkal, vagy ellentmondásos dolgokat ad elő akkor ezekre érdemes rákérdezni hogy fejtse ki részletesebben, általában itt már látszani szokott hogy átverés.

2013. aug. 10. 22:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Na elmentem. :) Nem volt, semmi ziccer. Kint ültünk a teraszon, igaz ők 3-an voltak, de elmondták hogy így akarnak egy vállalkozást indítani. Nem tudom ki itt Pesti, de van ott valami olyan "játékterem" ahol kijutós játékokat kell játszani, pár fős csapatnak. Na ugyanezt szeretnék itt is beindítani. És mellékállásban kellene dolgozni. Fogadni az ügyfeleket, magyarázni, segíteni neki, telefon, e-mail, stb. :) Annyit kérdésem lenne még, hogy heti 5 órás munkáért (hétfő-vasárnap) kevés a bruttó 80 e Ft fizetés? Ez ugye rész munka, teljesen be lesz jelentve. És ilyenkor jár vajon hétvégi-műszak pótlék? Köszönöm ! :)
2013. aug. 12. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!