Mi a véleményetek az olyan kollégákról, akik ha megkérdezik a másiktól, hogy van-e barátnője, és az azt feleli, hogy nincs, akkor még azt is megkérdik, hogy "És mikor lesz? "
És igen. Ha megkérdik, hogy van-e valakim, oké, az még kvázi normális. Ha azt kérdik, hogy mikor volt utoljára, az csak szimplán tapintatlanság. De az "Egyáltalán volt már?" "Mikor lesz?", "Miért nincs?"-kérdések egyértelműen provokáció és gúny alapra épülnek. Aki ezt nem így látja, annak vagy ordas nagy gond van az ítélőképességével, vagy maga is az ilyenfajták közé tartozik.
Azon meg nem tudom, kiakadjak-e vagy röhögjek, amikor avval jönnek, hogy azért beszélnek ilyen dolgokról, mert másról nem lehet, mégis miről beszéljenek. Aki ezt tényleg így gondolja, annak meg az intelligenciahányadosa kétséges, jó eséllyel csak két számjegyből áll.
Gyárban és közmunkán ez alap.
Kicsit elrontottad mert "belementél a játékba".
Nincs ezzel semmi baj még nem dolgoztál/éltél ilyen emberek közelében.
Itt már csak a hallgatás vagy az erős fellépés segít.
Először csak erősebb hangnemben szólj vissza ha nem értik meg akkor mehet egykis lájtos káromkodás.
De vigyázz ha van cigány akkor készülj fel a verekedésre is :D
Ilyenkor azt kell válaszolni, hogy nincs és azért nincs, mert most ki akarod élni magad.
Hadd higyjék, hogy kúrsz össze-vissza :D
# 33 Tök egyszerű nem értem eddig miért nem esett le neked.
Az ilyen emberek egyszerűen buták.
# 35 Nem voltál elég erélyes.
De ez az írásodból is lerí hiszen ha "keményebb" lennél meg se született volna ez a kérdés.
Ezért írtam hogy vagy ignoráld vagy lépj fel azonnal.
Ennyit kell csinálni nem kell picsogni :D
Egy közmunkán vagy ahol fűkasznáznak az emberek vagy egyéb dolgot csinálnak nem kell nagy ész "more".
Neked van igazad, ezek primitív emberek. Aki ezt nem látja, azért nem látja, mert maga is primitív. Sajnos az emberek nagy része ilyen, főleg Magyarországon.pláne egy gyárban, de nem csak ott. Én kezdetek kezdetén már azt mondom, hogy nem szeretek a magánéletemről beszélni. Igaz, van barátom, de ha azt mondom,akkor az lenne a kövi kérdés, hogy miért nem vett még el, mikor jön a gyerek, stb. Sőt megpróbálnak beleszólni a kapcsolatomba, hogy szerintük min kéne változtatnom. Tapasztalatból beszélek sajnos. Ezeknek a primitíveknek sose tudsz megfelelni. Közben otthon verik őket vagy ők verik a másikat, a gyerekeik elhanyagoltak, esténként masszívan isznak, ordítanak, stb
Ahelyett hogy megodanák a saját frusztrációjukat, azon élik ki magukat, hogy azt bxtatják, akiket maguknál gyengébbnek hisznek. így egy picit többnek érezhetik magukat, mint amennyit érnek. Akinek boldog élete van,az sosem viselkedik így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!