Mi a véleményetek az olyan kollégákról, akik ha megkérdezik a másiktól, hogy van-e barátnője, és az azt feleli, hogy nincs, akkor még azt is megkérdik, hogy "És mikor lesz? "
"7: Volt hogy ezt feleltem, ekkor meg beindultak a pletykák meg a találgatások, hogy tuti meleg vagyok, vagy valami nemiszervi bajom van."
ÉS?????
Akkor legalább lefoglalják magukat ezzel, mi a fenének foglalkozol azzal, hogy idegenek mit gondolnak?
A problémádra a megoldás vízszintes, öt betű:
KÖZÖD?
Én mikor kezdik átlépni a határt, akkor megszoktam mondani nekik, hogy munkahelyen nem szeretek a magánügyeimről, magánletemről beszélni, ehhez csak a hozzám közelebb állóknak van esetleg köze.
Ilyenkor nézni szoktak egy nagyot, de eddig még senkivel nem volt problémám emiatt. Legtöbben felfogják és nem erőltetik a témát. Ha mégis, akkor egy ühümmel elintézem és otthagyom.
"Na de ilyet kérdést feltenni, hogy mikor lesz! Szerintem ez már a provokálással kevert tirpákság netovábbja."
Az valahol téged minősít, hogy egy ilyen egyszerű kérdés, egy ilyen egyszerű élethelyzet ekkora dühkitörést vált ki belőled, ahelyett, hogy simán csak adnál egy választ és tovább lépnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!