Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan kollégákról, akik ha megkérdezik a másiktól, hogy van-e barátnője, és az azt feleli, hogy nincs, akkor még azt is megkérdik, hogy "És mikor lesz? "

Figyelt kérdés
Gyárban és közmunkában dolgozva volt dolgom ilyenekkel. Engem már az irritált, hogy megkérdezták, van-e párkapcsolatom, de oké, az még tekinthető szokványos dolognak. Na de ilyet kérdést feltenni, hogy mikor lesz! Szerintem ez már a provokálással kevert tirpákság netovábbja.
2020. ápr. 6. 11:19
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
85%

"7: Volt hogy ezt feleltem, ekkor meg beindultak a pletykák meg a találgatások, hogy tuti meleg vagyok, vagy valami nemiszervi bajom van."

ÉS?????

Akkor legalább lefoglalják magukat ezzel, mi a fenének foglalkozol azzal, hogy idegenek mit gondolnak?

2020. ápr. 6. 11:49
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

A problémádra a megoldás vízszintes, öt betű:

KÖZÖD?

2020. ápr. 6. 11:56
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor kezdik átlépni a határt, akkor megszoktam mondani nekik, hogy munkahelyen nem szeretek a magánügyeimről, magánletemről beszélni, ehhez csak a hozzám közelebb állóknak van esetleg köze.

Ilyenkor nézni szoktak egy nagyot, de eddig még senkivel nem volt problémám emiatt. Legtöbben felfogják és nem erőltetik a témát. Ha mégis, akkor egy ühümmel elintézem és otthagyom.

2020. ápr. 6. 12:01
 14/50 A kérdező kommentje:
11: De ugrattak és körbe is röhögtek párszor miatta. Volt, hogy munkakezdés előtt, az eligazításkor szólt be nekem valaki evvel kapcsolatban, erre a kb. 15 jelenlévő röhögése visszhangozva betöltötte a helyiséget.
2020. ápr. 6. 12:17
 15/50 A kérdező kommentje:
13: Egyik helyen én is ezt csináltam, erre kitalálták, hogy lenézem őket, meg fennhordom az orromat, és elkezdődtek a furkálások.
2020. ápr. 6. 12:18
 16/50 anonim ***** válasza:
16%

"Na de ilyet kérdést feltenni, hogy mikor lesz! Szerintem ez már a provokálással kevert tirpákság netovábbja."

Az valahol téged minősít, hogy egy ilyen egyszerű kérdés, egy ilyen egyszerű élethelyzet ekkora dühkitörést vált ki belőled, ahelyett, hogy simán csak adnál egy választ és tovább lépnél.

2020. ápr. 6. 12:39
 17/50 A kérdező kommentje:
16: Ne haragudj, de akkor evvel az erővel egy nőtől megkérdezhetem, hogy hány éves? Vagy hogy mindig időben megjön-e neki? Vagy megkérdezhetem valakitől, hogy a barátnője szereti-e végbélen keresztül? Végülis ezek csak egyszerű kérdések.
2020. ápr. 6. 12:44
 18/50 A kérdező kommentje:
16: Na meg azt mondod, símán adjak választ. Mondjuk, hogy azt felelem, hogy majd jövő ilyenkor lesz. Akkor szerinted leszállnak rólam?
2020. ápr. 6. 12:45
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt olyan munkatársam, aki egy héten 20-szor megkérdezte, hogy mikor akarok megnősülni. Szerencsére elkerültem mellőle, mert a bizonyos testrészem tele volt már vele.
2020. ápr. 6. 13:00
 20/50 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem a fö probléma VELED van, hogy nem vagy képes egy ilyen egyszerü helyzetet kezelni. HA ugyanis határozottan leállítanád öket az elsö nekifutáskor, akkor nem foyltatnák, így meg élvezik, hogy ezzel ugratnak, te meg belemégy a játékba!
2020. ápr. 6. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!