Mi a véleményetek az olyan kollégákról, akik ha megkérdezik a másiktól, hogy van-e barátnője, és az azt feleli, hogy nincs, akkor még azt is megkérdik, hogy "És mikor lesz? "
Szerintem szimpla téma hiányából kérdeznek ilyeneket
Hosszú a munkaidő, valamiről beszélni kell
Ezernyi más téma lenne még. De az tényleg durva, amikor heti rendszerességgel zaklatják az embert ilyen kérdésekkel, mintegy számadást várva, hogy miért nincsen senkije.
És mégis honnan a fenéből tudja az ember, hogy mikor lesz? Evvel az erővel azt is kérdezhetnék, hogy mikor fog legközelebb kórházba kerülni, vagy hogy hirtelen fog meghalni, vagy halálos ágyon.
Szerintem csak simán együgyű, gátlástalan emberek, akik a saját magánéletüket is kiokádják boldog-boldogtalannak, ezért azt feltételezik, hogy másoknak is természetes ilyen témákról beszélgetni.
Én nő vagyok, de a családi eseményeken kb 12 éves korom óta feljön a téma hatvanas nagybácsiktól és egyéb 10 évente látott rokonoktól, hogy "na és, van már udvarló?", "Szerelmes voltál már?", "Apád nem győzi majd elzavarni a sok fiút a háztól höhö". Lassan 23 leszek, de még senki nem "udvarolt", szerintem a mai világban már egyébként sem létezik ez a fogalom és amúgy sem valami sörhasú nagybácsival akarom megbeszélni a témát 3 sör és két rövid után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!