Miért? Ha a csapból is az folyik, hogy MARADJ OTTHON, akkor miért vannak NYITVA A FODRÁSZOK? Ahol közvetlen kontaktus van?
Csak így zárójelben megjegyzem:
-Nem érdekel idegen emberek élete, a saját kényelmemet nem áldoznám fel miatta soha
-Ugyanúgy eljárok fodrászhoz, ugyanúgy eljárok edzeni és pontosan ugyanúgy azt próbálom csinálni, amit eddig, és nem érdekel, másnak ebből lesz-e baja vagy sem.
Peace.
"Atyaég, 32 halott? ... Maláriában idén eddig 400 ezer körül járunk"
Kérlek ezt támaszd is alá, ne csak a levegőbe beszélj!
Nem én írtam ugyan, de itt egy amerikai cikk:
291 000-646 000 halál évente sima influenzának köszönhető, a korona vírus eddig: 65 711
Ebből az USÁban évente 12 000 - 61 000 között van az influenza halálos áldozatainak a száma, koronavírus ugyanitt: 8 503.
Ez sem sokkal rosszabb, mit egy influenza, csak nagyobb cirkuszt kerítenek köré. Míg otthon ülünk, csak lassítjuk a vírust, ellenszere még nincs, viszont örökre nem ücsöröghetünk otthon, mert összeomlik a világgazdaság. Az emberek éhezni fognak (egyes helyeken már éheznek, ahol szigorú a karantén, pl Olaszban)elveszítik a munkájukat és sokkal rosszabb lesz a helyzet, mintha most az egészségügy felturbózásán és a mindennapi élet folytatásán lenne a hangsúly. Az idősek, betegek maradjanak otthon, nekünk kéne rájuk vigyázni, de ennyi. Ez a hisztéria nevetséges és sehova sem vezet.
"Ez sem sokkal rosszabb, mit egy influenza, csak nagyobb cirkuszt kerítenek köré."
Tényleg? Csakhogy az influenzába a lakosság 1 %-ánál kevesebb hal bele, míg a koronavírusnak a halálozási aránya jelenleg 5 % a regisztrált fertőzöttek között.
Tegnap este 3/4 7-kor írta valaki, hogy a halottak száma 65 ezer 711, nos, most alig múlt el reggel hét óra - azaz 12 óra múltán - viszont már majdnem 70 ezer nél tart a halottak száma!, 69.487 fő. Nem 24 óra alatt, hanem 12 óra alatt!! Hát ez a baj...
"Míg otthon ülünk, csak lassítjuk a vírust, ellenszere még nincs, viszont örökre nem ücsöröghetünk otthon, mert összeomlik a világgazdaság."
Ha nem ülünk otthon, akkor meg az egészségügy omlik össze - lásd olaszok, ahol nem foglalkoztak eleinte a vírussal, élték tovább az életüket.
"Az emberek éhezni fognak (egyes helyeken már éheznek, ahol szigorú a karantén, pl Olaszban)elveszítik a munkájukat és sokkal rosszabb lesz a helyzet, mintha most az egészségügy felturbózásán és a mindennapi élet folytatásán lenne a hangsúly."
Igen, így van, az emberek már eddig is éheztek, csak az a kutyát nem érdekelte (eddig) lásd afrikai és itthoni vidéki mélyszegénység.
" Az idősek, betegek maradjanak otthon, nekünk kéne rájuk vigyázni, de ennyi. Ez a hisztéria nevetséges és sehova sem vezet."
Nos, látod ÉPP ERRŐL SZÓL - többek között ez a kérdés, hogy én hiába maradok otthon, ha közben a hozzátartozómat behívják dolgozni és Ő meg esetlegesen, mint fertőzött, de talán tünetmentesen is, hazahozza a vírust. Arról nem beszélve, hogy Olaszországban 51 orvos halt meg a vírusos betegek kezelése miatt - szóval nem, nem csak az idősekre veszélyes, még ha ezt akarják elhinteni is. olasz kórházi videón 40-es férfiak is bőven voltak lélegeztetőgépen, halt már meg 5 éves is koronavírusban, stb.
"Végül is nem tiltott amunka. Kus cégeknél is mint ahol én vagyok mehetünk... érdekes módon 3 hete megtiltotta a főnök, mihelyst bxtatták a megrendelők minket már küld is."
Nos, pont ez van nálunk is: első héten nem mentek, de azóta - mivel sok fodrász nem zárt be - jönnek a megrendelések és be kell menni dolgoznia a hozzátartozómnak. Akkor én meg cseszhetem, hogy itthon vagyok 3 hete (heti egy, kb. 10 perces bevásárlással) :-(
"Ebből az USÁban évente 12 000 - 61 000 között van az influenza halálos áldozatainak a száma, koronavírus ugyanitt: 8 503."
Ezt írtad tegnap este 3/4 7-kor, most, 13 órával később 9.618. 12 óra alatt 1.100-al több halott !!
Ezt kéne már megérteni, hogy itt a vírus fertőzésének a gyorsasága a probléma!!!
Amúgy Amerika pont nem jó példa, mert ott még csak most kezdődik a dolog, tulajdonképpen az első durvább hétnél tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!