Miért? Ha a csapból is az folyik, hogy MARADJ OTTHON, akkor miért vannak NYITVA A FODRÁSZOK? Ahol közvetlen kontaktus van?
11:
Nem mindenki olyan felelőtlen és korlátolt, mint te.
12:
Aki nem igénytelen proli, az képes felelősen gondolkodni, te la
19:
A járvány nem pusztán egyéni kérdés, a felelőtlenségesddel mások halálát is okozhatod. Ugyanazt csinálod, mint az oltásellenesek.
Nos, látom, a gyakori "hozza a színvonalat", sajnos :-(
Én normálisan kérdeztem valamit, de itt ocsmányabbnál ocsmányabb válaszokat kaptam, anélkül, hogy ismernék a kérdésem hátterét.
Szomorú, hogy ennyire "ember embernek farkasa" :-(
Azt hiszem, jogosan elvárható lenne, hogy ha én normálisan beszélek mással, akkor mások se rúgjanak belém - pár választ már töröltek az adminok.
Nos, a kérdésem háttere, bár nem tartozom magyarázattal: beteg vagyok a tüdőmmel és nem tartozom a fiatalabb korosztályba, de nem vagyok annyira idős, hogy már most meg kellene halnom :-)
Ezzel a tüdőbetegséggel simán még 20 évet is élhetnék.
Igen, "bezártam magam", itthon maradok, csak pont semmit nem ér, ha a közvetlen hozzátartozómat berendelték dolgozni (nem, nem fodrász, de köze van hozzá), kis légtérben, ráadásul olyan kollégával, aki tömegközlekedéssel jár dolgozni - innentől fogva én hiába csinálok bármit, simán hazahozhatja a fertőzést a hozzátartozóm. Tehát a ne császkáljon az idősebb, veszélyeztetett kategória pont értelmét veszti így :-(
Ennyi.
25:
Ugyanezek a magukat igényesnek gondolók fognak leghangosabban sírni, ha 40 fokos lázzal kell feküdniük.
Igen, aztán a spanyolok is "eljátszották" ugyanezt: kb. 1 hétig még a fodrászok is nyitva voltak, aztán mikor felgyorsult a fertőzöttek és a halottak száma, akkor rájöttek, hogy ez nem nyerő és bezáratták azokat is.
Igazából már akkor sem értettem, pedig akkor még nem voltam érintve.
"Ugyanezek a magukat igényesnek gondolók fognak leghangosabban sírni, ha 40 fokos lázzal kell feküdniük."
Sajnos nekem is van egy ilyen érzésem... Bár ne legyen igazunk!...
Mi a fenének kell feltenni kérdést, ha úgyis csak azokat a válaszokat fogadod el, amik a te véleményeddel egyeznek..
Meg van mondva: azért vannak a fodrászok nyitva, mert az ápoltság és igényesség egy egészséges önérzetű embernek fontos + legalább addig is kevesebb a mjnkanélküli.
Ha fertőzési gócpontok miatt hisztizel, javaslom, nézd meg délután az élelmiszerüzleteket és reggel a tömegközlekedést.
Míg a fodrász kesztyűvel ér hozzád, az emberek ugyanazt a kapaszkodót fogdossák napi 1000x, és ugyanazt az agyontapogatott gyümölcsöt eszik és veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!