Miért? Ha a csapból is az folyik, hogy MARADJ OTTHON, akkor miért vannak NYITVA A FODRÁSZOK? Ahol közvetlen kontaktus van?
40:
Nem hinném, hogy igényes vagy, inkább képzelek el rajtad valami feltűnő, lakótelepi suttyó öltözetet, de nem ez alapján lehet legjobban kiszűrni a teféle suttyókat, hanem a kivagyi mozgásuk alapján.
Egy igényes ember krízishelyzetben tud mérlegelni. A teféle suttyó akkor is megcsináltatná a gettófrizuráját, ha fürödni nem tudna, meg akkor is felvenné az igénytelen bugyirózsaszín öltönyét, ha a fogai már rohadnának.
Azért a piperköc meg az ápolatlan látható lenoves elfedése között van különbség ...
Férfiak sem hiszem hogy akkor hónapokig növesztik majd a hajukat ....
Eü hajvágás kell.
A félreértések elkerülése végett. Én is rendszeresen jártam fodrászhoz, ha nem tenném, idővel olyan lenne a hajam, mint Deutsch Tamásnak. De mióta kitört a járvány, eszembe nem jutna, feleségem levágta nagyjából, nem lett tökéletes, de nem is tragikus, kicsit más frizura, mint a megszokott. Home officeban dolgozva nálunk max. 4 ember láthatja, ezekkel vagyok kapcsolatban, ezen kívül futni járok le meg túrázni, másfél hetente kieső időszakban Tescoba. Feleségem múlt héten lemondta az időpontot a fodrásznál, ha túlzottan lenövi a haja a festéket, használ boltban vett hajfestéket, amúgy viszonylag rövid a haja, és tud vele mit kezdeni, ha túl hosszúra nőne.
Aki az igényességet abban méri, hogy krízishelyzetben ki mennyire jár fodrászhoz, szépaégszalonba, az a legigénytelenebb proli kategória a szememben. Az ilyen ember mit kezdene mondjuk egy egész hetes nomád túrán? De úgy egyáltalan más sporttevékenységgel, ami nem valami fitness/konditerem? Ha megfújja a szél a haját, akkor már hisztizik?
52:
Egészségügyi hajvágás az a kategória, amit vészhelyzet esetén meg tudsz magadnak csinálni, vagy megcsinálja egy családtagod.
Egyébként épp a pedikűr, manikűr lehet tényleg létszükséglet bizonyos esetekben, mert egy betört köröm, gyulladni készülő bőrkeményedés okot praktikus problémákat.
Hiába mondod utolsó megszoktam,hogy mindig jól igényesen nézek ki meg a párom is,megtisztelem azzal,hogy kívànatos legyek persze ő is.
Az,hogy senki se látja pont ez az igénytelen,mivel meg van a másik mostmár mindegy hogy nézünk.
Nem megyek amúgy nomádtúrára soha nem érdekelt a koszba mászkálni meg a dzsuvába.
54
Sem eszközöm sem kézügyességem hozza hogy parom hajat levágjam ,ollóval szokták vagni nem géppel olyan a fazon ,a papírvágó ollóval essek neki ? Mindenkinek vannak ilyen eszközei és otthon házi barkácsol?
# 1!
Ennyi nap után sem tudod, hogy nincs kijárási TILALOM?
Arra van kérve a lakosság, hogy kellő indok nélkül (munkába menet, patika, bevásárlás...) fölöslegesen ne spacíroljanak az emberek, mert FERTŐZÉSVESZÉLY áll fenn!!!
56:
Nem azon van a hangsúly, hogy mindegy hogyan nézünk ki, mert ilyenkor sem mindegy, ha így lenne, belevágnék oda ahol praktikusan kell, aztán ennyi. A lehetőségekhez képest igényesen nézünk ki, de nem kockáztatunk kontaktust a fodrásszal. Az is a része az igényességnek, hogy ilyenkor kerüljük a fertőzést, ez elemibb szintű higiéniai kérdés ilyenkor, ha nálad ez a lépcsőfok kimaradt, akkor nem igényes vagy, csak sznob. A fodrász meg hiába használ szájmaszkot és kesztyűt, ilyen közeli kontaktusban ezek nem jelentenek biztos megoldást. Nagyobb szalonokról nem is beszélve.
Azt gondoltam, hogy nem mész nomád túrára, de gondolom semmilyenre sem mész, meg kint nem is sportolsz, mert ciki, ha megizzadsz, koszos leszel, stb., stb. Ezeknek a dolgoknak szintén nincs köze az igényességhez, ami az egyik helyzetben igényesnek számít, a másikban nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!