Létezik olyan munkahely a világon amely nincs telis tele kétszínű, törtető emberekkel és képmutató főnökökkel? Ahol az embert nem kerülgeti a hányinger attól ami ott folyik?
Van, az enyém is ilyen, de sokáig tartott míg rátaláltam.
Biztonsági őrként egy telephelyet őrzök, egyedül vagyok, csak váltani jönnek a kollégák, velük jó a viszonyom. A főnököt havonta csak néhányszor látom, de őt is kedvelem.
"Biztonsági őrként egy telephelyet őrzök"
Na ja. És mennyiért? Egy tál lencséért?
"Na ja. És mennyiért? Egy tál lencséért?"
Ja, kb. De a kérdés nem is az anyagi részre vonatkozott. És ha az ember nem nagyravágyó, és takarékos akkor kicsiből is el lehet lenni.
"és takarékos akkor kicsiből is el lehet lenni."
Jó szórakozást. Mi lenne ha elmennél dolgozni és nem bohóckodni?
Mert az a munka amit megfizetnek. Amit te keresel az nem munka. Az bohóckodás. Nem is kapsz érte csak alamizsnát.
"Jó szórakozást."
Köszi meglesz, neked meg jó gürizést. ;)
"Mi lenne ha elmennél dolgozni és nem bohóckodni?"
Értelmetlenné válna az életem, azt meg nem akarjuk ugye.
"Mert az a munka amit megfizetnek. Amit te keresel az nem munka. Az bohóckodás."
Oké, hívjuk bohóckodásnak. Mindegy, lényeg, hogy jó legyen.
"Nem is kapsz érte csak alamizsnát."
Az alamizsna az fini, és okos embernek elég is. ;)
Csak ott a hib ahogy ha értenél is valamihez csinálhatnál olyat ami jól szótakoztat szereted és még keresel is vele.
mert el lehet ücsörögni a langyos lavórban látszatmelóval de hát ki az a hülye.. mint az ábra mutatja van olyan hülye.
én a hozzád hasonlóakat jobban lenézem mint a dologtalan alkeszeket.
ha már az ember elcseszi a napját legalább fizessék meg
annyiért amennyit egy szekus keres kb fel se kelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!