Egy rendszergazdánál hátrány felvételnél a fültágító?
Szerintem kurv@ gáz.
Elvileg szakmai követelményeknél nem kéne figyelembe vegyék. Viszont ha ügyfelekel is foglalkoznod kell, akkor buktad. Egyik ismerősöm raszta volt, ettől függetlenül felvették egy nagy könyvvizsgáló céghez, de megmondták neki, hogy kezdésre vágassa le. De azon legalább lehetett változtatni.
Hát ilyen irodákban nem engednék szerintem, jó mondok neked egy olyan esetet ahol a csoportvezető fél karja kivan tetoválva, és csaj
Tehát ott a tudását nézik nem a külsejét
Nyugodtan bevállalhatsz egy 5mm-set kezdésnek és onnan magadnak kezdd el
Úgy állj hozzá hogy akinek nem tetszik az lehordja úgyis ha kicsi ha közepes/nagy, akinek meg semleges az úgysem foglalkozik vele
Azért már nem a kommunizmusban élünk ahol le is lőttek volna miatta, egyre elfogadóbbak az emberek, és orientáltabbak
Olyasmi informatikus mint te, nem kíván nagy felelősséget mert csak a gépekkel kell foglalkozni
Nekem 24es van de ez belefér sok helyen, na meg csak az egyik fülembe van
21/F
"azon is gondolkoztam, hogy miután bekerültem egy fix helyre, akkor kezdem el tágítani, persze ha lehet"
Mi van, ha kirúgnak? Nincs olyan hogy fix hely. Értelmes ember nem akarna ugyanott dolgozni egész eletében.
igazából nem lehet hátrányod belőle (mert az is megkülönböztetés), csak hát úgyis kitalálnak valami más okot.
Én még csak egyetemista vagyok, de itt úgy vettem észre, hogy nem hátrány (2X12mm), sőt vizsgákon volt olyan tanár, aki kérdezgetett is róla (Mennyire fáj? Mennyire zavar másokat? stb.)
Viszont egy 'személyes' megjegyzés: 16, de maximum 20mm fölé ne menj, az már az elfogadók között is extrémnek számít :D (nemet ugyan nem írtál, de nőnemű rendszergazdáról még nem hallottam, ha mégis, akkor maximum 10mm!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!