Egy rendszergazdánál hátrány felvételnél a fültágító?
ah, hány munkaadói,alkalmazotti, és informatikustól származó válasz kell még? azt akarod kisajtolni,hogy mondjuk azt, hogy igen, csináltass mert nem hátrány? de igen, hátrány. a munkaadódnak, am unkatársaidnak, az ügyfeleknek, vagy az iroda 4 falának, nem kötelessége, és nem is kell hogy megismerjen, a lelkedbe lásson,hogy kideritse hogy neked a züllő korszakodból maradt vagy lett testékszered vagy miegyebed,vagy pedig tudatosan igy érzed magad jól mert rajongsz érte. senkit nem érdekel.a magyar kultúra*** nem erre van berendezkedve sőt. a külsövel találkoznak az emberek elöször,akárhol, és a tendencia szerint igenis számít,ki milyen külsövel helyezkedik el.már ha csak rádnéz valaki. már az elég, súlyos jelentőségű benyomást jelent a szimpátia képben" amit például egy munkaadó fogalmaz meg magában miközben árgus szemekkel figyel, megfelelő lennél-e arra a posztra amire jelentkezel.és mivel a 2 centire kitágitott afrikából ránk maradt fül és mi egyéb nem tartozik a "standard,elfogadott munkavállaló" kül és beltulajdonságai közé, igy igen, hátránnyal indulhatsz és igen, 0,1% lesz arra hogy ezt elfogadják és trendi, nagy eséllyel semmilyen,ami már rontja az esélyeid, és kisebb de rosszabb harmadban pedig el is küldenek a p.csába hogy igy nem lehet megjelenni...
maximum azt tudom elképzelni,hogy egy olyan munkaadód van aki toleráns, és ha sokáig jól dolgozol és nem zavarja, rá lehet kérdezni, engedélyezett-e,zavarja-e miegyéb.
de én nem tenném.. nekem egy kis pötty volt a szám szélén pc, még azt is kivettem mikor egy rossz részmunkaidös pincérnek álltam, megkockáztatni se mertem hogy emiatt ne kapjam meg...
dehát majd kiderül ígyis-úgyis.
Azt hogy értetted, hogy "nem divatból, hanem mert már régóta szeretnék"?
Ha nem divat miatt, akkor mi miatt? Praktikus? Neked tetszik? (de nem azért, mert divat?) Barátnődnek tetszik? Vagy miért?
Nem lehet, hogy ez el fog múlni 2 év múlva, és akkor ott állsz majd x mm lyukkal és jó munkahely nélkül?
Hogyha egy macskaterapeuta nézhet ki így, akkor egy gépterapeuta miért nem??????? [link]
EZ IGAZSÁGTALANSÁG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!