Egy rendszergazdánál hátrány felvételnél a fültágító?
a jelentése miatt kerülhetsz hátrányba.
vagyis,hogy neked az egyéni megjelenés fontosabb,mint mások elvárása.
az egyéniséget meg nem sok helyen díjazzák.
egy önálló gondolkodású,saját nézőpontokkal rendelkező embert nehezebb irányítani és hajlamosabb a szembeszegülésre.
régen én is itt buktam el a munkahelyi felvételiken a személyiségteszteket,mert mindig az jött ki belőle,hogy nehezen vagyok manipulálható és csak addig vagyok hajlandó az együttműködésre amíg a személyes érdekem ez szolgálja,magyarul nem vagyok kihasználható rabszolga.
Azt hiszem ez tipikus generacios problema. Akar mar ot ev mulva is valtozhat , mennyire elfogadott egy korben. Elonynek vszeg nem elony, de ha diszkret, akkor lehet, h mindenkinek az elmegy kategoria. Nyilvan a munkapiactol is fugg, ha olyan idoszakban keresel allast, amikor nehez jo embert kapni es te ilyen vagy, lesz allasod. Es hozzajarultal egy elfogadobb orszag felepitesehez...
Kben meg menj nyugatra dolgozni, a legtobb helyen ez kevesse problema. Szoval aszondom: arany kozeput :)
Kérdező: "Végre valaki", ezt írtad az egyik vélemény után.
Azt látod, hogy ki ez a valaki? Egy fantasztikusan tapasztalt, éppen lázadó korszakának közepén lévő, mindent mindenkinél jobban tudó tinilány, akinek vélhetően sokéves tapasztalata van multinacionális IT cégek HR-politikájával kapcsolatban...ő értett veled abban egyet, hogy nincs semmi gond a fültágítóval. Remélem érzed az iróniát...!
Míg az összes többi válaszoló, aki vélhetően már a "munka világában" tevékenykedik egy ideje, rossz ötletnek tartja a tágítót.
Szerinted kire érdemes hallgatni?
Lehet felszínesnek tartod emiatt az embereket, de én is azon a véleményen vagyok, hogy mindennek megvan a maga helye. Ne haragudj meg érte, de engem, és szerintem velem együtt még sok embert a hideg kiráz attól, ha meglátok egy 3 cm-es lyukat egy olyan helyen, ahol annak semmi keresnivalója sincsen. Nem tehetek róla, engem ez taszít. Lehetsz te a világ legértelmesebb, legkedvesebb és legsegítőkészebb embere a világon, akkor is igyekeznék annyit és akkor kapcsolatba kerülni veled, amennyit nagyon-nagyon muszály.
Egyértleműen hártány tehát, ha kitágítod a füledet. Ahol ügyfelekkel kell majd gfolalkoznod, ott ezer százalék, hogy be sem hívnak interjúra, ha meglátják a fényképen a tágítót, hiszen melyik cég szeretné, hogy egy "hippi-kinézetű bohóc" képviselje őt? Egyik sem.
Szóval a helyedben hanyagolnám a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!