Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy rendszergazdánál hátrány...

Egy rendszergazdánál hátrány felvételnél a fültágító?

Figyelt kérdés
rendszergazdának tanulok, és szeretnék fültágítót, de tartok tőle, hogy emiatt majd nem fognak felvenni dolgozni, mert külsőről elítélnek. kb 25-28 mmm-re szeretném tágítani, nem divatból, hanem mert már régóta szeretnék. szerintetek nagy gondot okozna ?

2013. jún. 14. 13:28
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
lehetek fecske / ökör meg stb (tudom, hogy csak képletesen mondtad), de semmivel se vagyok lejjebb mint azok akik külsőről ítélnek el valakit. sose fogom felfogni miért kell külsőről elítélni valakit, ilyen esetekbe adjanak próbaidőt, és ha kellemesen csalódnak a dolgozóban (ami nem egyszer előfordul) akkor már lehet másképp látnák ezt a fültágítós ügyet ők is, és felvennék rendesen. de sajnos egyedül ez ellen nem tehetek semmit, alkalmazkodnom kell a begyöpösödött társadalomhoz, mert tudom jól csak magamat szívatom meg.
2013. jún. 22. 18:02
 32/49 anonim ***** válasza:
Tényleg jó paraszt voltam, de legalább volt ritmusa... :) Bocsánat érte (mármint nem a ritmusért), és köszi, hogy ilyen higgadtan viselted a kis bedühödésemet! :)
2013. jún. 22. 18:59
 33/49 A kérdező kommentje:
nem haragszom, nem veszem ezeket magamra:) megszoktam, hogy elítélik az olyan hardcore stílusú embereket mint én (mármint azokat akik ki is mutatják). ez a társadalommal jár
2013. jún. 22. 21:26
 34/49 anonim ***** válasza:
Egy plasztikai sebész pillanatok alatt helyrehozza. Igaz, nem lesz olyan szép, mint volt, na meg ugye sokba kerül.
2013. jún. 22. 23:11
 35/49 anonim válasza:
Egy ilyen általános okj vacakkal sehova nem fognak felvenni,nem kell ahhoz fültágító...
2013. jún. 29. 20:59
 36/49 anonim ***** válasza:
Mindenképp hátrányból indulnál a többi jelentkezővel szemben, ráadásul ez nem olyan dolog, mint egy megfelelő helyen lévő tetoválás, hogy egy pólóval el tudd fedni. Nagyvállalatnál biztosan nem tudnál elhelyezkedni, HR-esek minden ilyet kiszórnak szigorú policy-k miatt.
2013. jún. 29. 21:44
 37/49 anonim válasza:
policy ? hellyeah!!! \m/
2013. jún. 30. 12:18
 38/49 A kérdező kommentje:
nem csak okj-s vacak, hanem cisco is jönne mellé, az meg azért komolyabb..
2013. jún. 30. 13:53
 39/49 anonim ***** válasza:

36-os

Milyen nagyvállalatokra gondolsz? és milyen poziciókra?

2013. jún. 30. 13:55
 40/49 anonim válasza:
Az más.De azok komoly pénzek ám.Ha tudsz c++,c,java,python,php,html progolni+ismersz sql-t+cisco+mcsa és hasonlók,akkor nem kelll diploma...
2013. júl. 1. 10:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!