Nem fog megszólni a főnökség illetve a kollégák?
A maszk segit. De a legfontosabb: ne fogj kezet senkivel,ne nyulj mas szemelyes holnijahoz, tarts ket lepes tavolsagot. Szelloztess sokat. Moss gyakran kezet.
Ha hazaertel azonnal menj a furdobe es vetkozz le, zuhanyozz le, kezed es arcod alaposan mosd meg. Ruhat szennyesbe vagy akar egybol dobhaod is a mosogepbe. Es vegyel zuhanyzas utan tiszta ruhat. A kilincset/kilincseket, villanykapcsolot fertotlenitsed naponta. Legjobb ha a bejarati ajto erintese elott lefertotlenited mar a sajat kezed.
A fonokseg nem tilthatja meg, hogy levedd. Ha kotozkodnek, mondd meg nyugidtan idosek a szuleid, nem akarsz nekik semmit hazavinni es igenis ved a maszk vagy vedene ha mindenki hordana.
A navnál pénteken az ügyintézőkön maszk volt és kesztyűt használtak.
Nem hinném, hogy annyira érdekelte őket ki mit gondol. Te se tedd ezt.
A maszk tenyleg csak arra jo hogy a viselöje ne fertözzön mindenkit.
De ezt miert nem tudja senki?
hm ...milyen érdekes a kérdés így utólag..:) igaz már tök mindegy, hiszen azóta kötelező lett a maszkhasználat, de pl.én már évek óta így dolgoztam telente influenza időszakban és nagy ívből le..hogy ki mit gondol.
8 vagy lassan 9 éve dolgozom ott ahol most vagyok és bizony minden évben végigbetegeskedtem a telet, aztán meguntam, hogy az arcomba lihegnek , bejönnek az emberek betegen és úgy döntöttem decembertől áprilisig maszkban fogok dolgozni, maszkban jártam a postára, maszkban buszoztam stb stb..és láss csodát...nem voltam beteg abban a 2 évben. Ez most a 3.év , hogy így dolgozok, csak most nem néznek hülyének közben..:D
No de ezért nem is hallgatok híreket, mert amikor a virológus bácsika azt nyilatkozta, hogy a maszk az égadta világon semmit sem használ, meg a Cecília néni is azt nyomta, hogy csak az viseljen maszkot aki beteg, akkor úgy döntöttem , hogy nekem ennyi elég is belőlük.
Nem tartom hiteles embereknek őket, de nyilván tudom a kormány arra kérte őket, hogy ezt nyilatkozzák, mert ugyebár nem volt elég maszk, és a tömeges felvásárlás miatt ezt kellett mondani...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!