Ha 3 hónapos próba időn vagyok, és azt mondták 3 hónapig bármikor megszüntethetem a munkaviszonyt, illetve a főnökség is akkor az azt jelenti, hogy bármikor felmondhatok?
Igen kérdezö ahogy írtad.
Da próbaidö alatt csak egy levelet kell írnod és attól a naptól amit bele írsz fel is mondtál.
DE mivel fiatal vagy én még azért végig gondolnám, hogy ténlyeg ennyire képtelen vagyok erre a munkára? Neked nem rossz érzés, hogy képtelen vagy megefelelni egy munka helyen? Ne add fel ilyen könnyen.
Mit gondolsz a következö munkahelyen sokkal jobb lesz?
Ha úgy érzed tényleg nem veled van a baj, akkor egyszerüen keress másik munkát, ha oda felvettek akkor mondjál fel itt.
Igen képtelen vagyok, mert nem bírom elviselni a felettesemtől való közeledést (azonos neműek vagyunk...)
És igen, úgy gondolom más helyen jobban érezném magamat.
Közben olvastam a határozott idejű szerződés megszüntetéséről is.
Inkább a munkát nézd, munkatársak jönnek-mennek. Újakat mindenhol kóstolgatják. Eleinte én is fel akartam mondani, de érdekes módon abbahagyták, a munkámat meg szeretem.
Más alternatívát nem is tudnék hirtelen.
Ja meg azért érdemes minél tovább kitartani, mert nagyon hülyén mutat az önéletrajzban, hogy valakinek volt 66 munkahelye és mindenhol egy hétig húzta.
Pont erre jó a próbaidő, hogy ez alatt el tudd dönteni, hogy be tudsz-e illeszkedni, megy-e a munka stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!