Meglehet csinálni azt hogy szabadnapot veszek ki hogy a barátnőmmel legyek? 1 napot? Próba idő alatt?
Mennyi ideje vagy próbaidőn? 2 hete, vagy már 2 hónapja? A barátnőddel egy helyen dolgoztok?
Egyébként nálunk nagyon lazák ilyen téren, simán adnak szabadságot. Mi lenne ha azt mondanád hogy pl szemész orvoshoz vagy fülmosásra vagy ilyesmire kell menned, akkor lehet jobban elengednének. Vagy van valami kötött programod, csak még a felvételkor elfelejtetted mondani.
Hát szerintem az igazat, mármint hogy csak a barátnőddel akarsz találkozni, ne mondjad, az túl "semmiség".
Vagy mondd az orvost, de valami olyat ami nem 5 perc, pl reggeli vérvétel, hanem szemész vagy ilyesmi.
A szobafestés jó, esetleg úgy hogy munkások mennek hozzátok (nem tudom egyedül laksz-e) és felügyelned kell őket, beengedni ilyesmi. Vagy akkor megy a vízszerelő bekötni a vìzet a fürdőben mert valami gond volt.
A lényeg hogy ne egy délután is elvégezhető ötperces dolog legyen.
Egyébként barátnőddel szombat-vasárnap nem tudsz találkozni hogy a péntek kell?
+1, én se dolgoznék olyan tirpák helyen, ahol nem adnak 1 nap szabit, vagy minimum hazudoznom kell és magyarázkodni, hogy kapjak.
Nálunk simán adnak, annyit kérnek, hogy előző nap estig szólj legkésőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!