Szoktatok ajándékozni a munkahelyeden Karácsonykor?
Figyelt kérdés
Szoktatok nevet húzni év végén Karácsony előtt? Régebben nálunk az iskolában szokás volt, hogy mindenki leírta egy cetlire a nevét, majd beletettük a kis papírkákat valaki sapkájába, majd onnan mindenki húzott egy nevet, akinek vett ajándékot az ünnepek alkalmából. Általában megbeszéltük azt is, hogy milyen értékhatárig lehet elmenni, más szabályra nem nagyon emlékszem. Azt tudom, hogy volt amikor a tanár neve is belekerült a diákok közé. Hallottam, hogy egyes munkahelyeken a mai napig szokás ugyanez. Ahol Ti dolgoztok ott is tartjátok ezt a szokást vagy szeretnétek, ha bevezetnék? Szívesen megajándékoznátok a munkatársatokat vagy a főnökötöket? Kinek mi a véleménye erről a dologról?2019. nov. 10. 14:45
1/9 anonim válasza:
Sajnos igen. Most legalább körkérdést végeznek, ahol nem-el szavaztam. Teljesen felesleges ez a "jópofizás ma, de holnap átb×ak" szemlélet.
3/9 anonim válasza:
Nwm szoktunk, helyette céges vacsora van. :)
4/9 anonim válasza:
Ha konkrét ajándékozásra gondolsz, akkor nem. Nálunk is céges buli van. Főnökségnek összedobunk ajándékcsomagra, ők is küldenek nekünk, meg a prémiumot. Nem szeretnék ezen változtatni, megfelel így.
5/9 anonim válasza:
Mi szoktunk, pont ma húztunk. Én nagyon szeretem, az ajándékozást is, meg a karácsonyi bulit is.
7/9 anonim válasza:
Nem szoktunk, de nem is lennék rá hajlandó.
8/9 anonim válasza:
Nem. Nem is mennék bele
Nem a.barataim
9/9 anonim válasza:
Lófa sz sincs, nem hogy ilyen. Pedig a kollègàim nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!