Gáz lenne így elmenni csapatépítőre? Hagyjam inkább?
Figyelt kérdés
Kb. másfél éve dolgozom ott, ahol. Volt már pár csapatépítő, de egyikre sem mentem el. Nagyon zárkózott vagyok, még a kollégákkal szemben is, nem igazán beszélgetek úgy, mint ők egymással, és emiatt szerintem nem is bírnak.
Gáz lenne, ha elmennék másfél év után, ilyen esetben? :( L
2020. márc. 6. 17:08
2/4 anonim válasza:
Szerintem se késő nyitni, sose tudhatod milyen ismeretségek alakulnak ki, kötetlenebbek az emberek sokkal ilyenkor, valamint olyanokhoz is csapódhatsz, akik szintén kicsit zárkózottabbak például.
4/4 anonim válasza:
Én se nagyon szeretek ilyen céges bulikra járni, de amikor nagy nehezen rávették azok a bulik jól sikerültek.
Menj el, nem kell végig maradni ha nem érzed jól magad akkor lelépsz.
Jóba vagy valakivel annyira, hogy vele menj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!