Probidő alatt nem elmenni csapatépitőre gáz?
az az igazság nem szeretek emberek között lenni.
Elég a munkahelyen elviselni a tömeget.
Kirughatnak? Negatív értékelés lehet?
Nem rúgnak ki; ha nem munkaidő alatt van.
Negatív értékelés nem mindenhol van.
Nekem csak meg szokták jegyezni, hogy kár, hogy nem mentem én meg bárgyún vigyorgok és ezzel el is felejtettük.
A csapatépítők 99%-a arról szól, hogy a kollégák fekve hánynak a földön, vagy épp családos emberek szexelnek egymással. 2x voltam eddig életemben, először azt hittem, hogy csak az előző cégemnél ilyenek az emberek.
Hétköznap visszafogott irodisták, akik maximum a dohányzóban beszélgetnek egymással, ilyenkor meg állatok.
Pont tegnap szólt a főnök, hogy megint lesz júniusban, adjuk le a jelentkezést.
Nekem is most jár le a próbaidőm, de nemet mondtam, mert:
- 7 napból 5-öt a fejüket nézem, nem vagyok kíváncsi rájuk 48 órán keresztül összezárva.
- Munkaidőn kívül ne ossza be a munkáltató az életemet és a szabadidőmet.
- Nekem 1000x többet ér az idő, amit a feleségemmel tölthetek.
- Ha bulizni akarok, vannak barátaim.
- Nem vagyok kíváncsi 30 éves emberekre, ahogy lesüllyednek egy 16 éves tini szintjére és titokban füveznek, meg hányásig isszák magukat.
Engem ez sosem érdekelt, ha nem hosszabbítja meg a szerződésem, akkor 3 nap múlva máshol dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!