Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Probidő alatt nem elmenni...

Probidő alatt nem elmenni csapatépitőre gáz?

Figyelt kérdés

az az igazság nem szeretek emberek között lenni.

Elég a munkahelyen elviselni a tömeget.

Kirughatnak? Negatív értékelés lehet?

2019. jún. 4. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha nem tervezel hosszú távra akkor nem gáz.
2019. jún. 4. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Munkahelye válogathatja. Én még hálistennek sosem dolgoztam olyan helyen, ahol ilyesmi dolog lett volna. Tuti, hogy soha el nem mennék, ha munkanapon munkaidőben van, vagy szabadnapot kérnék, vagy megkérném a főnököt, hogy adjon valami tennivalót. Ha ezért kirúgnak, az olyan hely is, jobb még időben elkerülni, mert ott más gondok is lennének.
2019. jún. 4. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Negatív értékelés bizony lehet. A próbaidő végén ugye a munkáltató eldonti, h maradhatsz-e vagy sem. Na most, ha kollégád és/vagy a főnök túl bratyizós, akkor bizony megbelyegezhetnek, h nem vagy csapatjatekos, nem illeszkedtel be a csapatba és hasonlókkal. És ez vehethet elbocsajtashoz akár.
2019. jún. 4. 19:45
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
3: De mégis milyen hely az, ahol a dolgozó megtartásáról nem a munkateljesítménye, hanem az alapján döntenek, hogy mennyire cimborál meg lazulgat a kollégákkal? Az ilyen cégnek nem jósolok több évtizedes jövőt.
2019. jún. 4. 19:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Több évtizede működő cég azért rakott ki, mert nem voltam elég szociális. Bár csapatépítőn pont voltam, de a sok rosszindulatú és pletykás, lusta ember között egy szem lelkiismeretes, szorgalmas és egyenes gerincű meg szókimondó embernek lenni háát... Fogalmazzuk úgy, hogy nem túl hasznos. :D
2019. jún. 4. 19:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem rúgnak ki; ha nem munkaidő alatt van.

Negatív értékelés nem mindenhol van.

Nekem csak meg szokták jegyezni, hogy kár, hogy nem mentem én meg bárgyún vigyorgok és ezzel el is felejtettük.

2019. jún. 4. 19:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A csapatépítő tréning egy fasság. Ha azért kirúgnak, mert nem mész el egyilyen hülyeségre, azt a munkahelyet nem érdemes siratni.
2019. jún. 4. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Meg azt a dolgozót se kell siratni, aki nem érti egy csapatépítés lényegét és nem tud csapatban dolgozni.
2019. jún. 4. 20:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként azért tudsz normális viselkedni (értsd nem vagy bunkó) néha beszélsz pár szót a többi kollégával, lehet tőled kérdezni és te is tudsz másoktól kérdezni, és a munkáddal nincs gond, akkor szerintem nem rúgnak ki.
2019. jún. 4. 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:

A csapatépítők 99%-a arról szól, hogy a kollégák fekve hánynak a földön, vagy épp családos emberek szexelnek egymással. 2x voltam eddig életemben, először azt hittem, hogy csak az előző cégemnél ilyenek az emberek.

Hétköznap visszafogott irodisták, akik maximum a dohányzóban beszélgetnek egymással, ilyenkor meg állatok.

Pont tegnap szólt a főnök, hogy megint lesz júniusban, adjuk le a jelentkezést.

Nekem is most jár le a próbaidőm, de nemet mondtam, mert:

- 7 napból 5-öt a fejüket nézem, nem vagyok kíváncsi rájuk 48 órán keresztül összezárva.

- Munkaidőn kívül ne ossza be a munkáltató az életemet és a szabadidőmet.

- Nekem 1000x többet ér az idő, amit a feleségemmel tölthetek.

- Ha bulizni akarok, vannak barátaim.

- Nem vagyok kíváncsi 30 éves emberekre, ahogy lesüllyednek egy 16 éves tini szintjére és titokban füveznek, meg hányásig isszák magukat.

Engem ez sosem érdekelt, ha nem hosszabbítja meg a szerződésem, akkor 3 nap múlva máshol dolgozom.

2019. jún. 5. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!