Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kötelezhetnek munkahelyen...

Kötelezhetnek munkahelyen kívüli programra (csapatépítő, sörözés)?

Figyelt kérdés

Diákként dolgozom, van elég más problémám, de ma ismertették a kis házirendet, amiben nem is tudom, ilyen félig poén szintjén benne van a havi minimum egy ivászat.

Nem akarok részt venni semmilyen esti programon, nem akarok velük lógni, így is nagyon kevés időm jut aludni és a családomra és különben is, egyáltalán nincs kedvem ott szobrozni. Hétvégén hazajárok, hétköznap tanulok. Megvannak a magam barátai és nincs kedvem ilyen szarokra kényszeríteni magam.

Ezért kirúghatnak? Vagy lehet bármi negatív következménye? Úgy érzem, nem erre jelentkeztem...

2020. márc. 2. 11:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Ez azért elég gáz. Az, hogy valakivel hogy dolgozom együtt, vagy hogy tudunk-e beszélgetni a török sorozatáról, az két teljesen külön dolog. A barátaimat imádom, de nem dolgoznék velük. A kettő tök más.

Menj el, maradj 1 órát, és menj haza.

2020. márc. 2. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Sohasem mentem el. Nem lógtam ki a csapatból. Nem csak ezeken a programokon lehet kommunikálni a munkatársakkal, hanem gyakorlatilag bármikor, amikor bent vagy a munkahelyen.
2020. márc. 2. 12:55
 13/15 anonim ***** válasza:
14%
Azért simán kirúghatnak ha látják rajtad hogy nem vagy csapatjátékos
2020. márc. 2. 19:16
 14/15 A kérdező kommentje:
A munkahelyen az vagyok. Azon kívül pedig nincs dolgunk egymással. Ráadásul az összes többi részleg nem csinál ebből ügyet, csak nálunk van ez. Erőltetik, mint óvodásoknak a délutáni alvást. Nem a csapattal van bajom, hanem azzal, hogy szórakoznak az időmmel, a szabadságommal és úgy érzem, megaláznak, ha nem engedelmeskedem.
2020. márc. 2. 21:27
 15/15 robi1980 ***** válasza:
94%

Nem, egyáltalán nem kötelezhetnek.

Én sosem járok semmilyen céges rendezvényre. Nekem épp elég bent a napi nyolc óra a kollégákkal. Számomra nem az mutatja az összetartást, hogy együtt "jópofizunk", meg leisszuk magunkat, hanem hogy hozzuk az elvárt minőséget és a darabszámot. Ezzel szemben aki a munkahelyen igyekszik, odafigyel, az egy "nyalis k*cs*g", stb. - A háta mögött kibeszélik. Ha rászólok olyan emberre, aki 10 percenként a mobilját nyomkodja, ahelyett, hogy arra törekedne, hogy menjen a sor, akkor én vagyok a "kisfőnök". Sok ember annak örül, ha géphiba miatt áll a termelés. Most ilyen emberekkel menjek el "jópofizni"?? :O

2020. márc. 15. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!