Kötelezhetnek munkahelyen kívüli programra (csapatépítő, sörözés)?
Diákként dolgozom, van elég más problémám, de ma ismertették a kis házirendet, amiben nem is tudom, ilyen félig poén szintjén benne van a havi minimum egy ivászat.
Nem akarok részt venni semmilyen esti programon, nem akarok velük lógni, így is nagyon kevés időm jut aludni és a családomra és különben is, egyáltalán nincs kedvem ott szobrozni. Hétvégén hazajárok, hétköznap tanulok. Megvannak a magam barátai és nincs kedvem ilyen szarokra kényszeríteni magam.
Ezért kirúghatnak? Vagy lehet bármi negatív következménye? Úgy érzem, nem erre jelentkeztem...
Ez azért elég gáz. Az, hogy valakivel hogy dolgozom együtt, vagy hogy tudunk-e beszélgetni a török sorozatáról, az két teljesen külön dolog. A barátaimat imádom, de nem dolgoznék velük. A kettő tök más.
Menj el, maradj 1 órát, és menj haza.
Nem, egyáltalán nem kötelezhetnek.
Én sosem járok semmilyen céges rendezvényre. Nekem épp elég bent a napi nyolc óra a kollégákkal. Számomra nem az mutatja az összetartást, hogy együtt "jópofizunk", meg leisszuk magunkat, hanem hogy hozzuk az elvárt minőséget és a darabszámot. Ezzel szemben aki a munkahelyen igyekszik, odafigyel, az egy "nyalis k*cs*g", stb. - A háta mögött kibeszélik. Ha rászólok olyan emberre, aki 10 percenként a mobilját nyomkodja, ahelyett, hogy arra törekedne, hogy menjen a sor, akkor én vagyok a "kisfőnök". Sok ember annak örül, ha géphiba miatt áll a termelés. Most ilyen emberekkel menjek el "jópofizni"?? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!