Nagyon gáz ha nem érdekelnek a kollégáim? Vannak csapatépítő programok, de muszáj ez? Odateszem magam a munkában, jól dolgozom, de ennyi. Antiszoc vagyok?
Ugyanilyen vagyok :-D
Engem se erdekelnek, semilyen csapatepitore vagy osszejovetelre nem jarok
Én akarhány helyen voltam eddig, senkit nem érdekelt a csapatépítő. Ugyanazok az emberek mennek el rá: akiknek se kutyájuk se macskájuk vagy akik unják az otthoni légkört.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a programok nagy általánosságban hétvégén vannak, azaz azt a 2 nyomorult szabadnapodat is elveszik és ezalatt nézheted azokat, akikkel napi 8 órát töltesz, 7 napból (ideális esetben) 5-öt.
Én egy ilyen programon sem voltam soha, nekem többet ér a feleségemmel eltöltött nyugis hétvége. Ha meg bulizni akarunk, akkor vannak barátaink.
Nagyon gáz ha nem érdekelnek a kollégáim?
Nem
Vannak csapatépítő programok, de muszáj ez?
Ha munkaidőn belül van, akkor muszáj, ha kívül, akkor meg nem. Amúgy sem láttam még olyat, hogy a csapatépítő varázsával tényleg összekovácsolódott a csapat.
Odateszem magam a munkában, jól dolgozom, de ennyi.
Antiszoc vagyok?
Az antiszociális nem azt jelenti, amire gondolsz.
Aszociális az a szó, amit keresel. Az antiszociális személyiség zavar, az más.
Amúgy nem baj, én is ilyen vagyok, meg kell találni azt a céget, ahol szintén nem zavar senkit és ennyi. Én megtaláltam. Persze társasági pillangók mindenhol lesznek, le kell szrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!