Elmondanátok a kollegátoknak hogy a főnök ezerrel keres embert a helyére és ki fogja rúgni?
Munkakörömnél fogva noha nem vagyok HR-es olyanokról is tudok amiről jobb lenne nem...
Most pl megtudtam hogy a főnök maximálisan elszánta magát egy régi bútor kollega kirúgására már ezerrel keresik az embert már voltak is meghallgatások és ahogy lesz valaki már repül is. Nem holnap lesz de nem is hónapok múlva. Én 1-2 hónapot saccolok.
Elmondanátok neki?
Meggondolandó, ha továbbadja az infot és közli, hogy tőled tudja, te is repülhetsz. De annyiból meg korrekt, hogy időben el tud kezdeni keresni másik helyet és nem derült égből jön majd az áldás rá.
Dehogy a kérdésre is legyen válasz: ha olyan az emberke, hogy megbízol benne, hogy nem mondja el, hogy tőled az info, akkor inkább szólnék.
"hogy időben el tud kezdeni keresni másik helyet és nem derült égből jön majd az áldás rá."
Mivel 18 éve itt van nem kevés felmondási ideje lesz. mennyi kis 90 nap?
Biztos, hogy nem.
Neked se mondaná el senki.
Ha a cégnél akarsz maradni, a céghez legyél lojális, ne egy olyan emberhez, akivel 3 hónap múlta el is felejtitek egymást.
Ha te lennél a főnök helyében, hogyan kezelnél a jövőben egy olyan alkalmazottat, aki a hátad mögött pletykál, szervezkedik, kéretlenül szór infókat?
Tedd már mérlegre minden előnyét és hátrányát mindkét verziónak... elég egyértelmű a kép nem?
Nem mondanám el,de egy kollégát nem vennék semennyire komolyan,szerintem végig sem hallgatnálak.
Az utolsó pillanatban is változhat egyébként az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!