Ezt mire vélhetem?
A kis bolt vagyunk (országos nagy cég)
Volt egy tavaly évi záró megbeszélés, ahol a főnök elmondta min kell változtatnunk
És hogy többet nem fog szólni ha valamit rosszul csinálunk, hanem levonja a premiumbol
Nekem az a véleményem hogy tanulva javul az ember
És inkább többször el legyen mondva amíg úgy nem lesz, minthogy penzmegvonassal ösztönözzön a jobb munkára
Amúgy - 3 emberrel dolgozunk, ki tesszük a lelkünk a boltért, rohangalunk hogy minden tökély legyen
De mégsem jo
Embert meg nem akarnak felvenni, mondván elegen vagyunk, pedig nem
Már kész vagyok idegileg, annyira stresszel a főnök
De magát a munkát és a légkört szeretem
Szerintetek?
A munkahely, nem kisiskola.
Elmondta mi nem jó. Jól kell csinálni.
Egy darabig lehet könyörögni a dolgozónak meg elmondani újra és újra, de egy idő után ez zsákutca, aki jól akarja csinálni az jól fogja csinálni, ha egyszer mondja el az ember akkor is. Aki meg nem akarja jól csinálni az akkor sem fogja, ha ezerszer mondják el neki. Van az a szint amikor a bónuszmegvonás segít csak. Nem jó, nem szép, nem pozitív, de a balkánon vagyunk, van amikor a szép szó nem elég.
3as,nem értem ez mi akar lenni, szerintem nem ide akartad írni.
A többieknek köszönöm a választ.
Még annyit hozzá tennék, hogy ha kérdezünk le vagyunk teremtve, eleve el van várva hogy kitalaljuk a gondolatait, és ha nem úgy van akkor kapunk egy szánalmas pillantassal fűszerezett lebaszast
Nem is ért a reszortokhoz csak azt mondja hogy a forgalom szerint nem jó
Aztán kitalál valamit hogy növeljük az eladást, (törvénybe ütköző) aztán meg lebasz hogy ezt mégis hogy képzeljük, majd fizethetunk érte mi ha hatósági ellenőrzést kapunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!