Ti elvállaljátok amit a főnök munkaidőn kívül sózna rátok?
Elvállalom, ám kössünk róla szerződést. Adja írásban, azt a tarifát, amit mondok érte. Különben ott a munka szerződés, ami azon felül kell, az extra.
Ez üzlet. Ez így működik. Nem puszira megy. Nem vagyok sem rabszolga, sem a Máltai Szeretetszolgálat nincs a homlokomra tetoválva.
A magyar fizetés a szakmámban így is negyede az uniós átlagnak, de még a magyar átlag minimum alatt is fizet a cég.
Nekem nem a melóval van bajom. Szívesen, precízen, igényesen dolgozom. A fizetség meg legyen piacképes.
A posta azert is kell mert azzal igzolni lehet hogy àtadasra került.
Amugy meg hivatalosan atvetlit kene irni minden dokumentumrol egyesevel.
Nos az én helyemen rendszeresen jön mailben melóidő után egy excel vagy sql tábla amit "rögtön de azonnal " meg kell csinálni. Apelláta nincs, és ez nem vicc, volt aki visszautasította már egyikük sincs itt.
Ha meg akarod tartani a melót akkor kuss és csinálod ha vasárnap délután van akkor is. Fizetség érte semmi de még 1 köszönöm se, nemhogy pénz.
Az a köszönet hogy állásban maradsz.
Nos nekem sehova se kell menni és hozzám se jön senki mailben jön az anyag és mailben is megy, csak épp egy combosabb excel gatyába rázása 1-2 óra is lehet, amit ugye grátisz a cégnek végzek bőven a melóidő után mert "kell"
Ha nemet mondanék az lenne velem is mint azokkal akik nemet mondtak. Hello lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!