Itt a gyakorikérdéseken túlnyomórészt gazdagok, felsőbb rétegekben élő emberek írogatnak?
Nincsenek "szegény sorsú" emberek. Senkinek sincs kőbe vésve a sorsa.
Csak olyan emberek vannak, akik úgy hiszik, hogy kőbe van vésve.
Egyébként szerintem nem felsőbb rétegekbe tartozók írnak, legalábbis a topicok többségébe semmiképp.
Megfigyeltem én is, itt a gyakorin mindenki gazdag, jómódú és persze mindenki tanult ember. Hát persze. XD
Itt a gyakorin (főleg az utazás kategória) a nyamvadt prolik álmodozó helye.
Észrevettem ezt IS, igen. A munkáltatók pártján állást.
De itt a gyakorin az összes válaszoló mindenben tökéletesen erős, erkölcsös, ügyes, okos, pozitív, tévedhetetlen.
Én kifejezetten azt látom ezen az oldalon, hogy balfsz emberek mutogatnak az oktatójukra, a főnökükre meg párkeresési kudarcnál a másik nemre. Bele sem gondolnak, hogy ha áldozattá valtak, váltak az miért van, bele sem gondolnak, hogy mi a helyzetben a szerepük, csak kianyázzák magukat és várják az égi áldást. Több egyetem hallgatója voltam, több munkahely alkalmazottja és engem is utasítottak vissza. Sosem aláztak meg, sosem szivattak rosszindulatból és nem tudok mondani olyan igazságtalanságot, amiben ne lettem volna hibás én is vagy ami ellen ne tehettem volna akár csak utólag. Erősen kétlem, hogy szerencsés vagyok és azért nem volt g*ci főnököm vagy tanárom... És akik nálunk hisztiztek ilyen miatt, azok erősen zűrös és profit szempontjából veszteséges emberek voltak, akiken azt is csodáltam, hogy van állásuk.
Valamint tettem már fel én is kérdést úgy, hogy valamit nem tartottam igazságosnak vagy furcsának tartottam, akár csak hipotetikusan is felvázoltam egy helyzetet, és azért az emberek elismerik, ha igazad van és elismerik, ha a másik szemét és fel kellene mondanod.
De az látszik, ha valaki csak másokra mutogat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!