Mi lenne a véleményetek egy olyan kolléganőről, aki a főnökét Főninek nevezi és a telefonban Puszi! -val köszön el?
Figyelt kérdés
2020. febr. 26. 20:19
1/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül szeretők ha erre gondolsz. Gondolni meg semmit, valakinek nyalnia is kell.
3/10 A kérdező kommentje:
1: Nem gondoltam szeretőre.
2020. febr. 26. 20:46
5/10 anonim válasza:
Nyalizós a lelkem... Nálunk is volt ilyen, hogy "Főni", nem tetszett, nem használtam. De olyan is volt, hogy a főnök becézgetett valakit.
6/10 anonim válasza:
Elsore: komolytalan, tipikus agyhalott pichaknak valo helyen dolgozik. Pl.konditerem, szolika.
Masodikra: hat... a foni a baratosneja.
7/10 anonim válasza:
En is föninek hivom, de nem elötte.
Ha jelen van vagy vele beszélünk, a nevén szolitjuk.
A puszi az meg baràti inkabb, azt nem irogatjuk neki.
8/10 anonim válasza:
Anyum is Főninek hívja a főnökét, egyszerű vicces becézés (anyám távolról se nyalizós típus).
A puszi nekem személyszerint furcsa, de én ismerek sok embert aki bárkitől képes úgy elköszönni, nekem is köszönt már így random kolléga, akinek abszolút nem volt érdeke "nyalizni" nekem.
9/10 anonim válasza:
Mi (az egyik kollegina hatására) pár éve elkezdtük Föncinek szólítani a főnökünket. Már évek óta nem ő a főnökünk, de még mindig így hívjuk. :D Gravírozott bögréje is van, meg minden.
10/10 anonim válasza:
Nekem van ilyen ismerősöm, aki szakács, és mindig így szól a konyhafőnöknek, hogy "séf úr, ugye ennek már meg kellett volna főni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!