Mi miatt szeretnél több szabadidőt? Mire használnád?
Jó munkám van, nem kellene emiatt több szabadidő.
Ha belevágnék az építkezésbe, akkor nyilván jól jönne, ha a pénz több lenne és a telken tölthető idő meg több, de az meg irreális
Heti 3-4 órányi sportra, ráadásul változatosan: úszás, falmászás, squash stb.
Fotózásra.
Történetírásra.
Süthető gyurmázásra.
Túrázásra, haladásra a kéktúrával.
Új helyek felfedezésére Budapesten.
Jelenleg teljes munkaidőben dolgozom és egyetemre járok, semmire sincs időm a fentiek közül és nincs semmi energiám se.
A nyáron váltottam munkát, és hirtelen rengeteg szabadidőm lett. Amíg éjjel-nappal dolgoztam (3 helyen), addig elképzelni sem tudtam, mihez lehet kezdeni olyan sok szabadsággal, mint ami most a nyakamba szakadt,
és sosem értettem, miért van nálam örökké olyan kupi.
Most, hogy van időm, hetente takarítok :) és nagyon örülök a szép rendnek és tisztaságnak.
Kevesebb pénzt is költök, mert nem szombat éjjel 21.30-kor veszem meg a dolgokat a piszkos sarki kisboltokban, hanem rendesen vásárolok diszkontban, mint mindenki más, ami sokkal olcsóbb.
Elkezdtem angolul is tanulni, mert a hétvégék is szabadok.
Tanulom a szabadságot :)
Naponta max 4-6 órát dolgozom, így jut idő csak a háztartásra és a családra. Ha lehetne, akkor többet dolgoznék, mert a munkám a hobbim. :)
37f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!