Akiknek nincsenek barátai, ti hogy ütitek el a szabadidőt és hogy viselitek a magányt?
Pl itt ! A magány mindenkinek nagyon rossz.
Próbálj meg itt keresni valami havert . Valaki olyat aki olyat szeretne mint te csak neki sincs senki akivel megtehetné.
Hétközben dolgozok úgyhogy mire hazaérek este már fáradt vagyok. A hétvége vagy az ünnepek rosszabbak, de kint vagyok általában az udvaron ha jó az idő, vagy sütök, netezek, filmet nézek stb. Bár sokszor a sírás kerülget mert jó lenne olyan programokra menni ahol társasággal van az ember. Sajnos az egyetem befejezése után elmaradtak az a barátok. Sokaknak már saját családja van.
24N
Családommal vagyok/mozdulok ki, edzek, festek, kertészkedek, videojátékozok, filmezek, vásárolok, youtubozok, olvasok, gyakorizok, néha sütök-főzök, takarítok, az állataimal foglalkozok, biciklizek, sétálok a réten, dombon. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Anno mikor nagyon magamnak való voltam kibicikliztem egy szép, csendes, nyugodt helyre, kikötöttem a biciklim majd felsétáltam a dombtetőre ahol pont volt két nagy fa. Leültem az árnyékába a pokrócra amit vittem, megeszegedtem az előre felvágott barackom és könyvet olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!