Szerethető, stabil munkahely miatt minden szabadidőt, alvást, életet feláldozni?
26 vagyok és eddig se sok életem volt, a hozzáállásom és a furcsaságaim miatt. Amikorra változtam, akkora pedig az élet hozta úgy, ahogy.
Most nem a leggyengébb, de azért nem is a legjobb angoltudással, nem túl jó végzettségekkel próbálok lábra állni.
Hónapok óta tanulgatok, de mostantól kőkemény gyakorlás áll előttem, közel 0 szociális élettel, kevés alvással. Tehát mostanában se lesz túl sok életem.
Ehhez ráadásul olyan vagyok, akit a társaság leszív, aki egyedül töltődik.
Megéri a cécó?
Szerethető munkahelyet, rugalmasságot szeretnék, stabilitást, hogy legyenek lehetőségeim (most annyira nincsenek, hogy szenvedek, de nem tudok váltani), hogy félre tudjak tenni.
Megéri?
Amúgy is kb új életet szeretnék kezdeni.
A munkahelyi és anyagi stabilitás nagyon sokat számít.
Azóta érzem magam elég boldognak, mióta van fix, relatív jól fizető munkahelyem. Nem itt fogok meggazdagodni, ahhoz tovább kellene lépjek pár szintet. Viszont a fizetésem felét félre tudom tenni amellett, hogy nyugodt szívvel kifizetem a kis szobámat, mindennapjaimat és nem jelent gondot egy-egy nagyobb kiadás.
Feláldozhatod, de így? Négy óra alvással kiváncsi leszek, mi marad meg az agyadban. Rendben tanulni akarsz, úgy hogy az agyadnak nem adod meg, ami jár neki.
Sok szerencsét hozzá.
Ismerem az ilyen munkaerőt, szétszórt, kapkodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!