Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi miatt szeretnél több...

Mi miatt szeretnél több szabadidőt? Mire használnád?

Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 13:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudjak azzal is foglalkozni amit szeretek. Igen, a munkám is szeretem, de volna több minden.
2020. febr. 22. 13:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Otthoni projektekre, tanulásra, több sportra, mozgásra. 😊

Eljátszottam a vállalkozás gondolatával is, de úgy, hogy a megélhetésemre oda kell figyelnem, nehéz megalapozni bármit, amiért biztonságban otthagyhatom a stabil állásom...

2020. febr. 22. 13:54
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Tobbet szexelnek.
2020. febr. 22. 13:54
 4/16 A kérdező kommentje:
2. Csak gyűjts tartalékot 3-4 hónapra eleget és gyere :D Vállalkozó vagyok, jó itt :D
2020. febr. 22. 13:55
 5/16 anonim ***** válasza:
31%
@4 Köszi! :D Pár év és biztosan átállok a sötét oldalra. 😊
2020. febr. 22. 13:57
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Egészség, mozgás, főzés, tanulás, fejlődés, család.
2020. febr. 22. 14:01
 7/16 anonim ***** válasza:
21%
Tobbet jarnek erre az oldalra.
2020. febr. 22. 14:05
 8/16 anonim ***** válasza:
52%
Barkácsolás, felújítás, aztán ha minden kész, akkor egy kis utazás, meg egy kis passzív pihenés múmia pózban, mert unom a havi 400 óra melót.
2020. febr. 22. 14:13
 9/16 anonim ***** válasza:
52%

Màr rég tudnék zongorazni gitarozni meg tàncokat koreografiakat es plusz nyelvet es fitt lennék az otthoni fittnestöl es többet lennék levegön pl futni, neten ugy kereskedni hogy tenyleg odateszem magam, van egy rakas nekem lomom masoknak kellhet meg stb, lenne idöm kenceficekre meg hajpakolast kivàrni, fel lenne szerelve mindennel a kecom meg kesz lenne benne minden stb.

Mind olyan dolog amire nem elég nekem par perc fözes meg mosas közt munka meg vacsora közt meg a hetvegi takaritasban pihenesben.

2020. febr. 22. 14:59
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

Es josolgatnèk is csillagászkodnék is ufoskörben is lennék, kiprobàlnàm a textilfestèst képfestèst, vegre kibirnék olvasni poz.gondolkodasos es tudatalatti könyveket, tözsdézèst a neten, bitkoinos dolgokat, nyomoznék a darkweben es jelentenem rendörsegre, stb

Kb minden h.lyesègre CSAK addig volt idöm mig gimis voltam kb.

2020. febr. 22. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!