Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire fontos a beilleszkede...

Mennyire fontos a beilleszkedes a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Marmint milyen szint az ami a "minimalisan" szukseges? Gondolok itt arra, hogy gondolom az egyaltalan nem szolok senkihez es a mindenki a haverom vegletek kozott hova lehetne belonni egy olyan szintet amivel nem vagyok hatranyban? Kicsit felek, hogy kirugnak, ha nem vagyok haverja a kozvetlen kollegaknak. Beszelunk, de nem erzem, h lenne tul sok kozos temank. Mi a velemenyetek, mi az a szint amitol meg nem rugnak ki?
2020. febr. 9. 23:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én hasonló vagyok hozzád. Nemrég kezdtem egy új munkahelyen és a főnököm meg pár nem közvetlen kolléga már rákérdezett, hogy sikerült-e összebarátkoznom a többiekkel. A főnöknek mondtam, hogy amennyire lehetett igen, erre az volt a kérdése, hogy az előző munkahelyemen a kollégákkal jobba voltam-e vagy könnyebben ment-e az ismerkedés. Kicsit olyan érzésem volt, mintha panaszkodtak volna neki, hogy nem vagyok elég közvetlen, aztán ki tudja.

Számomra az egészséges szint: nem vagyok senkinek a haverja, még a közvetlen mellettem ülőkkel sem akarok komolyabb baráti viszonyt kialakítani. Hétköznapi témákról beszélek velük, de igazán az sem érdekel mivel azért vagyok ott, hogy dolgozzak. Ha nem dolgozom, akkor meg inkább hazamennék és elütöm olyanokkal az időt akiknek a társaságára ténylegesen vágyom.

Szóval számomra: Kedves vagyok mindenkihez, ha segítséget kérnek segítek, ha én kérek segítséget megköszönöm szépen hogy rám szánta az idejét. Ebédelni elmegyek egyedül, addig is szellőzik a fejem és pihenek. Azonban egy átlag embernek ez kevés, amit elvárnak: légy nyitott, barátságos, számolj be mindenről, menj el velük ebédelni plusz légy jó fej.

2020. febr. 10. 20:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Jo, de te azert ket vegletet soroltal fel most. Vagy a bezarkozas es minimalis kommunikacio vagy a mindenhova menni mindenkivel. Nekem pont ez nem jo, es en nem is vagyok olyan, mint te. legalabbis azok alapjan amiket leirtal en nem ilyen vagyok. De koszi azert a valaszt
2020. febr. 11. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!